:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Telefonska tvrtka isključila je FBI-ju priključak za prisluškivanje međunarodnih telefonskih razgovora, nakon što ta poznata organizacija nije na vrijeme platila račune.
Glavni inspektor ministarstva pravosuđa kritizirao je FBI zbog lošeg raspolaganja novcem namijenjenom tajnim operacijama, zbog čega je, po njegovom mišljenju, agencija izložena krađama i pogrešnim fakturama.
Naveo je slučaj u kojem su priključci za prisluškivanje međunarodnih razgovora, koje dopušta posebni zakon o elektroničkom špijuniranju zbog borbe protiv terorizma i obavještajne djelatnosti, bili isključeni rani neplaćenih računa.
"Neredovito plaćanje dovelo je do toga da više nemamo telefonskih linija kojima je FBI prikupljao obavještajne podatke, zbog čega smo izgubili puno dobrih dokaza", stoji u priopćenju.
Hina|Net.hr
11.01.2008.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★

|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597

|
|
Moraju izmirit svoje obaveze, nema sta
|
|
|
| |
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
jel to taj cuveni FBI ??
|
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
Ajd' da im poverujemo..... a ako je ova vest stvarno tacna onda.... ..bez komentara!
|
|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Lazu, bre, lazu... Sto posto zvali non stop one vruce telefone. Tezak je zivot spijuna , treba i on malo da se relaksira, da se opusti... jos kad radi u trecu, to mu dodje ko biber po pilavu.
E tada dodje kao so na ranu ono : Ja sam tvoja gospodarice, hoces li da radimo nevaljale stvari?
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Tako im i treba
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|