:: |
Autor |
Poruka |
sirenica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad

|
|
Postoje trenuci za igru, kada najcesce tepam svojoj curici, tako da dete zna kada koristimo te reci, pa u normalnoj komunikaciji pravilno izgovara svaku rec, a kada se igramo onda tepamo sve u 16... ( inace, devojcica ima 3 godine )
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
tepao sam bati i sekama i mislim da je to sasvim normalno.Naravno do odredjenog doba,da ne bi detetu to preslo u uvo i posle da samo dete ne bi tako govorilo....
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Ovde se pri 'tepanju' misli na tzv. bebeći jezik
Dete uči od vas kako treba reči izgovarati, vi ste mu model, primer, učitelj Može se maziti i tepati u drugom smislu te reči, sa 'dušice', 'pilice', i sl. i da se, pri tom, ne benavimo i time pružimo adekvatan i pravilan primer detetu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
UNAK je napisao/la sledeće: | to je normalno za malu decu da im se tepa negde do 3-4 godine ali posle vec i nije bas slatko |
ne slazem se sa ovim.. meni mama i tata i dan danas ponekad tepaju i ne vidim nista lose u tome.. a i ja se nekako osecam extra zasticenom kad mi tepaju.. ne znam sto, ali eto tako je..
|
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Ovde se pri 'tepanju' misli na tzv. bebeći jezik
Dete uči od vas kako treba reči izgovarati, vi ste mu model, primer, učitelj Može se maziti i tepati u drugom smislu te reči, sa 'dušice', 'pilice', i sl. i da se, pri tom, ne benavimo i time pružimo adekvatan i pravilan primer detetu  |
upravo ovo što napisa Annabel
ja mom klincu i sad sa tri godine tepam ali u smislu da ga zovem "dušice, "pilence", "mili moj", "ljubavi"... itd.. ali to je sve, znači bez kako kažete "kreveljenja" i slično
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
po mom mišljenju tepanje treba izbjegavati koliko god nama to slatko i milo bilo..jer djeca naš govor kopiraju tako da će i oni govoriti tako...zato je bolje govoriti pravilno kako bi djetetu lakše pomogli da savlada govor i da govori što pravilnije...grozno mi je vidjeti da dijete od svojih 5-6 godina govori kao da su mu dvije..i to ne zato što ne može drugačije nego zato što su ga roditelji tako naučili i zato što oni tako razgovaraju sa njim..mislim da je to pretjerivanje
|
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
ne znam za vas ali obozavam malu djecu i imam malu sestru kojoj tepam..i koja uziva u tome
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|