www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Porodila se Aguilera
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 14, 2008 3:22 pm    Naslov poruke: Porodila se Aguilera Na vrh strane Na dno strane

Christina Aguilera koja je do pred sam kraj trudnoće bila na svjetskoj turneji, rodila je u subotu navečer u Los Angelesu. Iako je dugo odbijala komentirati trudnoću, mama i tata otkrili su ime i spol djeteta.

Svom prvom djetetu 27-godišnja pjevačica dala je ime Max Liron, a nosit će prezime svoga oca, glazbenog menadžera Jordana Bratmana koji se s Christinom oženio prije dvije godine.

Glazbena kuća RCA Records izvijestila je da se majka i sin dobro osjećaju.

Aguilera, četverostruka dobitnica Grammya i vlasnica mnogih hitova poput Beautiful i Ain't No Other Man, do prosinca prošle godine odbijala je nagađanja u javnosti o svojoj trudnoći.

Zadnjih nekoliko nastupa u Australiji i Novom Zelandu, u okviru svoje svjetske turneje Back to Basics, otkazala je pod obrazloženjem da boluje od gripe.

Zvjezdano nebo prošli je petak dobilo i jednu djevojčicu. Nicole Richie i Joel Madden kćer su nazvali Harlow Winter Kate Madden

(net.hr)

**hell&granger neka vam je sa srećom**

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 15, 2008 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka im je sa srecom samo neka radaju ali i nekaih i cuvaju ali ne kao Britni

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 15, 2008 7:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas kao sto rece Dacha .. daj boze da ostane i da ne bude kao Britni .. mada .. ne lici mi Kristina kao Britni tako da ne verujem da ce biti problema ..

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 15, 2008 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesu li bebu pljesnuli po guzi? To je prvi ritualni obicaj koji se primenjuje radi uroka. Koliko vidim, ne pominju to, tako da...
Prvo se beba pljesne po guzi , a posle sledi posipaonica. Pred bebu se stavi olovka, dukat i jos jedan predmet. I onaj predmet za kojim krene decija ruka...To ce mu biti zivotna profesija.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 5:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

De im nadjose ovakva imena samo da mi je znat....sa srecom Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Porodila se Aguilera Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon