:: |
| Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
Hrvatski glumac prijavio je svoju bivšu ljubavnicu Mirelu Rupić pravobraniteljici za dječja prava zbog eksploatacije njihove kćeri u medijima, što negativno utječe na razvoj djeteta.
Višnjić je u studenom prošle godine iznenada priznao malu Lanu Lourdes, nakon što je pokrenut proces utvrđivanja očinstva DNK analizom. Prije toga je tvrdio kako ona ne može biti njegova kći.
Mirela Rupić je mjesecima punila naslovnice časopisa svojim tvrdnjama da joj je Goran Višnjić bio ljubavnik, te da je Lana njegova kći.
No čini se da joj se uloga "neizravne showbiz zvijezde" svidjela tako da je nastavila s porukama medijima i nakon Goranova priznanja: "Između mene i Gorana puno je više od kratke avanture", "Šef mi je dao otkaz zbog moje Lane", "Goran može viđati kćer kad god želi" i sl.
Goranov odvjetnik, Marijan Hanžeković, tvrdi da su Mirelu upozorili na zlostavljanje male Lane u promotivne svrhe.
Centar za socijalnu skrb poslao je Mireli pismo u kojem je upozorava da svojim neprimjerenim ponašanjem i postupcima – fotografiranjem s djetetom za naslovnice časopisa – negativno utječe na psihofizički razvoj djeteta.
Mirela je komentirala da su se prema njoj u Centru ponašali sramotno, no istaknula je kako ne želi ulaziti u detalje kako protiv nje ne bi poduzeli dodatne represivne mjere.
(net.hr)
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
| *kissy* je napisao/la sledeće: | | Mirelu Rupić pravobraniteljici za dječja prava |
blago toj djeci koje ona brani...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
mozda je i pogresno sto MIrela stalno trci u medije ali muka mi je i od takvih muskaraca kao sto je Goran, te vara zenu, te hoce pa nece da prizna malu, te ovo te ono...
jos je ovaj i ispao fer, gori slucaj je slepac Keba koji ne zeli da prizna dete
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
|
zalosno je to sta si ljudi dopustaju i sta rade od svoga zivota
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ala los uticaj ima ova amerika naneke ljude sacuvaj boze
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|