:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
NOD of kors
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
sawo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Sep 2007 Poruke: 20

|
|
norton nije los antivirus ali je mnogo komplikovan,dok nod32 je vrlo jednostavan i bas efikasan jos je bio proglazen za najbolji antivirus u 2006 godini....
|
|
|
|
|
 |
Vaxter Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci

|
|
Norton nije losh, vec ochajan!
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
 |
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *

|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane

|
|
NOD32 definitivno !!!!!
|
|
 |
zigggy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Sep 2007 Poruke: 7

|
|
u biti oba dva su dobra,sve ovisi kako je naštelan,stim da norton uzima puno resursa te slabija računala će raditi sporo..nod32 treba sam naštimati,a ne onako kako je instaliran,onda neprolazi ništa,osobno ga koristim...
|
_________________ Haugh..!!!
 |
|
|
|
 |
duranx Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Maj 2007 Poruke: 2

|
|
Ma ljudi ja koristi Nod vec duze vreme (par godina). Samo automatski update i nema sekiracije, malo je reci radi ko zmaj!
|
|
|
|
|
 |
mehatronicar Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Dec 2004 Poruke: 24 Mesto: Karlovac

|
|
NOD32 je bolji, ali ako imas virus vec na kompu nod ti nece raditi dobro.
to mu je jedina najveca zamjerka sa moje strane a i strane ljudi koji ga koriste ili su ga koristili.
Ne znam jesu li greske ispravili s novim nodom.
|
|
|
|
|
 |
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član

|
Godine: 31
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947

|
|
Nod32
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
 |
plava_ruža Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Nov 2007 Poruke: 3

|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Znaci ovo je poslednji put da vas MOLIM da pisete opsirnije postove od ovih "NOD32". Ovakva tema ima za cilj da nekoga ko NE ZNA koji AV da uzme, uvede u tu tematiku. Od ovog posta pa nadalje necu vishe tolerisati ovakve komentare i bice brisani, a ukoliko neko bude vishe puta pisao jedno te isto i kaznjavanje... Mrzim da dajem upozorenja al ocigledno da ne moze drugacije. :S
|
|
|
|
|
 |
RomEo_90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö

|
|
Slusaj 'vamo dobro:
1. NOD32 je najbolji antivirus koji postoji ( za*ebi one fazone Panda, Clamwin, Avast, Kaspersky, i ostale iz ganga, a pogotovo Nortona ), kada se sve uzme u obzir - kolicina uzimanja RAM-a, otkrivanje virusa, propustanje virusa i malicioznih programa drugih vrsta...
2. Norton - je samo stara slika koja je daaavno izbledela - Norton danasnjice je obicno s*anje, ma sta drugi rekli, ja sam imao posla sa oba, kada mi je racunar poceo da radi usporeno, posmislio sam da je to zbog Nortona, psotane mi sumnjivo, obrisem Norton, ubacim NOD, kad - vidi cuda! 10-ak trojanaca se odomacilo u mojoj masini :/ Od tada koristim samo NOD, i nemam nikakvih problema, eventualno sam razmisljao da ubacim ZoneAlarm, ali i ovako sam miran.
3., mozda i najvaznije ( barem u nasoj zemlji ) - NOD moze da se iskrekuje tako da se updatuje kao da je original, a ne placa se nikakva pretplata ( molim moderatore ovog sajta da ne shvate ovo kao reklamu nekakvog programa, sajta, ili sta znam vec, ne znam Pravilnik napamet )
Konacan Ishod - [/B] uzmi nod, neces se pokajati, ono cudo brisi
|
|
|
|
|
 |
xx.emir.xx Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Apr 2008 Poruke: 2 Mesto: kakanj

|
|
[quote="Idealno_losha"]NOD of kors [/quote]
ima neko da mi kaze koji je bolji nod ili avast
nod koristim vec dvije godine a avast sam tek nabavio imali neko da mi kaze koji je bolji
|
_________________ emir_kakanjac |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|