:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Jelena Janković i dalje pokazuje znake umora tokom mečeva, ali uprkos tome beleži pobede na Australijan Openu. Srspka teniserka je u trećem kolu pobedila 30. favoritkinju za osvajanje turnira Viržin Razano iz Francuske sa 2:1, po setovima 6:2, 4:6, 6:1 i plasirala se u osminu finala. „Džej Džej” će tamo odmeriti snage sa pobednicom meča Ameli Morezmo (Francuska) - Kejsi Delakva (Australija). Jankovićeva je kao i na prva duela muku mučila sa bolovima u mišićima, ali je uspela da prevaziđe krizu i upiše novi trijumf. Prema sopstvenom priznanju mogla je to da uradi u dva seta, ali je koncnetracija popustila kada je bilo najvažnije.
„Uopšte ne znam zašto sam tako odigrala. Propustila sam šansu da brže rešim meč, jer sam u potpunosti poklekla u finišu drugog seta. Jednostavno sam bila toliko umorna da nisam ni razmišljala mnogo o tome da gubim kontrolu na terenu. Sve mi je bilo teško”, izjavila je četvrta igračica sveta.
Jelena je na duelu protiv Francuskinje zaradila i opomenu glavog sudije Marine Alves zbog toga što je zatražila trenerski savet od majke Snežane, koja je sedela u njenom boksu.
„Samo mi je bila potrebna mamina podrška u trenucima kada mi je bilo teško i ne mislim da sam napravila prekršaj, jer ona nije moj trener. Uostalom ona me nije savetovala kako da igram, već me je bodrila da se usresredim na meč”, dodala je Jankovićeva.
Jeleni bi u nastavku takmičenja u Melburnu protivnica mogla biti Ameli Morezmo, sa kojom nema baš povoljan skor.
Naime, u međusobnim duelima Morezmo je čak pet puta odnela pobedu, dok je Jankovićeva slavila samo jedanput i to prošle godine na turniru u Sidneju.
Za razliku od Morezmo, sa Australijankom Delakva odigrala je samo jedan meč, takođe prošle godine na turniru u Baliju, i slavila sa ubedljivih 6:4, 6:4. (Mondo)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
rosierosie Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600

|
|
Citala sam u novinama da je doktor Partizana rekao da Jelenin umor i bolovi koji oseca za vreme svakog meca nisu organskog vec, psihosomatskog porekla i da ne bi bilo lose da porazgovara sa nekim strucnjakom. Ona verovatno sve meceve dozivljava previse emotivno.
Ne bi bilo lose za nju da preskoci neki turnir i oporavi se.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Neka poseti psihoterapeuta da se odmori malo njen fizioterapeut
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|