:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
„Opasni server”, kako je najavljen Sem Kviri uoči duela sa Novakom Đokovićem, dobio je lekciju od našeg tenisera i iz servisa i iz celokupne teniske igre u trećoj rundi Australian Opena - 3:0 (6:3, 6:1, 6:3). Predavanje je, u subotu ujutru po našem vremenu, trajalo 97 minuta. Na „Vodafon Areni”, u isto vreme dok je Janko Tipsarević terao prvog tenisera sveta do svojih gornjih limita, Novak Đoković jeste napravio 22 neiznuđene greške, ali je u njegovom nastupu dominirao podatak da je osvojio 75 odsto poena na prvi i čak 80 odsto na drugi servis! To je statistički podatak kojim ne može da se pohvali bilo koji teniser i koji bi, u nekim težim mečevima, mogao da bude presudan u korist Srbina. Dakle, Đokovićev nepredvidivi drugi servis, koji je „izluđivao” Kvorija, 62. igrača na ATP listi.
A, sada, Bagdatis ili Hjuit
Novak je iskoristio sedam od 14 brejk prilika na meču, prepustivši rivalu samo jedan gem na svoj servis. Pogodio je i 33 vinera, što potvrđuje da se nalazi u dobroj formi, kao i podatak da u osminu finala ide bez ijednog izgubljenog seta.
Kvori je za Đokovića, očigledno, bio samo zagrevanje pred prilično težak meč koji ga, verovatno u ponedeljak 21. januara očekuje u osmini finala, kada će prvi put igrati protiv nekog od nosilaca turnira.
Kiša je uticala da meč između Markosa Bagdatisa (15) i Lejtona Hjuita (19) bude odložen, kao i nekoliko drugih duela šestog dana takmičenja na prvom Gren slemu u sezoni u Melburnu.
Međutim, ko god bude pobedio, finalista iz 2006. godine ili nekad prvi teniser sveta i ljubimac domaće publike, naš teniser, treći nosilac, moraće dobro da zapne kako bi napravio korak dalje ka finalu... (Mondo)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
nevenlukic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 5

|
|
Djokovic je najbolji
|
_________________ neven |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Razbio ga kao lampion. Kao u onoj narodnoj pesmi "Marko Kraljevic i pitaj_Boga_ko_ono_bese". Slomio ga nadvoje, natroje...
Eh, muke njegove(tog Kvirija).
|
|
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
Ajde Nole pa u polufinalu da osvetis Janka i pocistis Federera
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175

|
|
Ocekivana "cistka".....
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa nebi me zacudilo da ga odere ko jarca
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
nevenlukic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 5

|
|
|
E KristinaNS nije bas lako da pobjedi Nadala ali ce Djokovic ipak da ga zdere
|
_________________ neven |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|