:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Hrvatski pevač zabavne muzike Goran Karan održaće svoje tradicionalne koncerte za Dan zaljubljenih u Beogradu 14. i 15. februara u Domu sindikata, navodi se na muzičarevom zvaničnom sajtu.
Beogradska diskografska kuća saopštila je danas da će uskoro "potpisati ekskluzivan ugovor sa dalmatinskom pop zvezdom" Karanom za objavljivanje njegovog novog albuma "Dite jubavi", koji će izaći u februaru.
Posle pevanja u rok grupi "Big Blue" u Hrvatskoj, Karan je u saradnji sa kompozitorom Zdenkom Runjićem počeo uspešnu solo karijeru nudeći pop sa dalmatinskim prizvukom na albumima "Kao da te ne volim" (1997), "Vagabundo" (2000), "Ahoj!" (2003) i "Od Srca do Usana" (2005).
Karan je i prošle godine pevao u Domu sindikata 14. i 15. februara. Koncerti počinju od 20.00.
(Beta)
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
ovaj ima 45 g. najmanje
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
ja ga volim ima divan glas i skroz se ukalapa u neku moju sliku.. inace,nisam ljubitelj tih "pevaca" ali ovo mogu i hocu i zelim da cujem i vidim i dozivim..
ok,ima li interesenata da mi prave drustvo ?
|
|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
| :LOL: je napisao/la sledeće: |
ok,ima li interesenata da mi prave drustvo ? |
Jos pitas, jos pitas... Idemo zajedno, ja sam uvek u prvim redovima na njegovom koncertu , vristim, skidam se do pojasa...
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ijuuuuuuuuu. Ne mogu si pomoci pa moram reci:
ako je goran karan, zasto onda dino radja?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|