www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ne dirajte mi laptop!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 20, 2008 8:01 pm    Naslov poruke: Ne dirajte mi laptop! Na vrh strane Na dno strane

Približno trećina Evropljana bi se pre odrekla čokolade i drugih slatkiša na godinu dana nego svojih notebook računara, pokazalo je istraživanje najvećeg svetskog proizvodjača poluprovodnika, "Intela".
Cilj ispitivanja, obavljenog u devet zemalja Evrope, bio je da se utvrdi koliko su vlasnici privrženi svojim prenosivim kompjuterima i šta im najviše smeta kod sadašnje generacije laptopova.
Ispostavilo se da svih 2.700 ispitanih korisnika najvećim nedostatkom smatraju nedovoljnu trajnost baterija. "Korisnici najviše mrze kad notebook prestane da radi posle sat i po, ili posle četiri sata korišćenja", rekao je Hans Jirgen Verner, izvršni direktor "Intela" za Nemačku.
Ispitivanje je pokazalo da prosečan laptop mora da se puni posle dva i po sata rada i da dve trećine Evropljana, obično nose svoje računare sa sobom prilikom putovanja.
Istraživače je još više iznenadilo to šta su sve ljudi spremni da žrtvuju da bi zadržali svoj laptop, kao i razlike medju ispitanicima kojih je bilo po 300 u svakoj od devet zemalja u kojima je istraživanje sprovedeno.
Kod Poljaka bi se 42 odsto ispitanika odreklo slatkiša, što je najveći procenat u Evropi, dok bi u Nemačkoj samo 22 odsto vlasnika notebook računara pristalo da provede godinu dana bez konditorskih proizvoda.
Rusi su, pak, sa 42 odsto bili prvi medju onima koji bi bili voljni da godinu dana ne gledaju televiziju ukoliko bi to bio uslov da zadrže svoj laptop, dok bi 51 odsto Rusa takodje pristalo da ostavi svoje Mp3 plejere zarad kompjutera.
Kod Čeha bi 40 odsto ispitanika radije pralo sudove ručno bez korišćenja mašine za pranje posudja nego što bi žrtvovalo laptop.
Inače, prodaja laptopova u Evropi, Bliskom istoku i Africi je u trećem kvartalu prošle godine po prvi put premašila prodaju desktop personalnih računara.

(Tanjug)

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 37

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 20, 2008 9:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nesto i ne jedem puno cokoladu, tako da bih je se odrekao ako treba, ali za loptu bih dao i tri lapa...

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro bh razmislio

sejtan-76
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Nov 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 2:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemogu da zivim bez Pc-a...Odrekla bi se svega...samo mi ne dirajte njega!!!

Ne gledaj u lijepotu koja ce te zanijeti,
vec gledaj u dusu koja ce te voljeti!

Srednjoskolka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 16 Sep 2005
Mesto: CRNA GORA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 10:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne vidim tu nista spektakularno novo...pc je postao potreba

Alexxxxandra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, da.... ja itekako spadam u tu grupu okorelih zavisnika.... Rolling Eyes

zoeBG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 21 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja se zavalim u fotelju,jednom rukom jedem slatkise, a drugom kuckam po tastaturi.Da neko pokusa da mi uzme bilo sta od to dvoje vrlo verovatno bi ostao bez ruke Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zoeBG je napisao/la sledeće:
ja se zavalim u fotelju,jednom rukom jedem slatkise, a drugom kuckam po tastaturi.Da neko pokusa da mi uzme bilo sta od to dvoje vrlo verovatno bi ostao bez ruke Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

zasto li mi je ovo poznato? Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ne dirajte mi laptop! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon