:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Jedan nemački atletičar je skijao u kontinuitetu 264 sati, odnosno 11 dana, u austrijskoj oblasti Etctal, u centralnim Alpima, u nameri da obori svoj svetski rekord izdržljivosti.
Kristijan Fler (34) se spuštao 11 dana bez prestanka niz istu kosinu, a spavao je samo kada se na vrh peo u žičari, objasnila je portparol turističkog skijaškog centra "Etctal" Karmen Fender.
Fler je svoj poduhvat prekinuo u utorak uveče, 22. januara, oborivši sopstveni rekord koji je sada poboljšao za 22 sata. Tokom tog skijaškog maratona pretrpeo je sve vremenske uslove, ali se, osim nekih manjih padova, ništa ozbiljno nije desilo.
Žičara mu je služila kao mobilna kućica u kojoj je, tokom desetominutne vožnje ka vrhu, spavao, umivao se i jeo.
(Tanjug)
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Jbt, stvarno neverovatno... cega se sve nece setiti...
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Bolje da je jedanaest sati bez prestanka... radio nesto drugo. E tad bi stvarno postao legenda.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Hoćeš reći dana?
Ovo se zove pravi ljubitelj skijanja...
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Hocu reci sledece. Konkretno: to je bre, besno , to divlja, to ne zna sta ce sa sobom.
Vidi ga na slici gore, vidi ga, sunce mu kalajisano, kako divlja.
Narod nema leba da jede, a on besni.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
meni je zaista tesko da poverujem u ovo...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa da je radio ono drugo pa ida se zacudim ali ovako ima svacega
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|