:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Balon koji je beogradska devojčica pustila u nebo u septembru prošle godine pronađen je 703 kilometra dalje u Moldaviji, saopštila je danas kompanija DHL internacional.
Kako se navodi u saopštenju, učenica prvog razreda Osnovne skole "Ivo Andrić" iz Rakovice Olivera Cvetković balon je pustila u okviru akcije "Balonijada za đake-prvake" zajedno sa 150 vršnjaka.
Akciju je organizovala kompanija DHL u Srbiji zajedno sa školom, a devojčica čiji je balon prešao najduži put biće nagrađena novim racunarom sa štampačem na priredbi povodom proslave školske slave sveti Sava.
(Blic)
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
U jbt. koliko daleko otishao... moj je jednom otishao 30-ak km dalje (kad sam bio klinac, onaj sa helijumom, nesecam se koji je lik bio)...
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Shiseido je napisao/la sledeće: |
Kako se navodi u saopštenju, učenica prvog razreda Osnovne skole "Ivo Andrić" iz Rakovice |
Tu osnovnu skolu smo tukli 3:0 u fudbalu, secam se kao danas, jos nam sudija ponistio jeddan gol i nije svirao penal.
Pa, hoce li da vrate Moldavci taj balon? Sta oni kazu? Nece valjda zbog toga da izbije medjunarodni skandal.
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Ala ga je naduvala, svaka joj cast.
|
|
|
|
 |
kenzo_japanac ~наша ствар~

|
Godine: 32
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 1463

|
|
Jpiiii, dobicu racunar
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Kao u onom americkom filmu ne mogu da se setim naziva ali ime devojcice znam TESI ali mogli su da malo povecaju nagradu bar i skener neaka stave uz racunar i onako ne daju iz svog dzepa
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
A zamislite da je taj Moldavac koji je pronašao taj balon probušio isti! Nema čovek 'leba da jede i još da se sa tim zamajava... Ili da se jedan od tih balona zakačio za neko drvo u okolini Bagdada?
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|