:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Amerikanka Viki Amstrong je 19 godina brižljivo čuvala novčiće od samo jednog penija. Ove nedelje je rešila da ih sve - njih ukupno 55.000, zameni za banknote.
Štedljiva žena zna da se neće obogatiti sa 550 dolara ali kaže da to simbolizuje njen skromni način života.
"Pomoglo mi je da ne budem rasipnik", izjavila je Amstrogova, po profesiji medicinski tehničar, koja planira da se uskoro penzioniše.
Novčiće je svih ovih godina čuvala u vazama, zdelama i kutijama za cipele. Znajući za njenu "strast", prijatelji i kolege su joj redovno davali novčiće.
"Tokom naših vožnji biciklom, zastajala bi čim bi ugledala peni na ulici", kazao je njen suprug Melvin koji podržava, kako kaže, njenu "zdravu opsesiju".
(Tanjug)
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Lep "hobi", ali joj je za 55.000 komada trebalo 19 godina. Znači, ništa za ozbiljniju štednju.
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Lep "hobi", ali joj je za 55.000 komada trebalo 19 godina. Znači, ništa za ozbiljniju štednju. |
Mozda ne za ozbiljnu stednju sa novcicima od jednog penija, ali recimo da su bile kovanice od 10 dinara (ne najveca, ne najmanja) onda bi imao 55000*10=550000, ili cirka 7 soma evra...
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Lep "hobi", ali joj je za 55.000 komada trebalo 19 godina. Znači, ništa za ozbiljniju štednju. |
Tu kolicinu novca mozes da zaradis za pola sata. Ako ti je dug vremenski period od 19 godina, more to da se stekne i za pola sata.
Carapu na glavu, cudo od deteta za pojas, pa u banku...
-Dobar dan
-Dobar dan...
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Bolje bi proshla da je prodala novcice kao "plemeniti metal"
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
svaka joj cast .. znam dosta osoba koje to rade .. jedna zena je tako skupila 3,000 dolara a da nije ni znala ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Bar ima neki hobi a ne kao vecina ...
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175

|
|
Od sad ne ostavljam kusur u prodavnici....
Uzimam i poslednji dinar....
I kazem: Necu zvake, 'ocu kusur!
|
|
|
|
|
 |
steelkg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2008 Poruke: 1

|
|
Jos nam samo to fali ovde na Balkanu!
|
|
|
|
|
 |
umiljata88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jan 2008 Poruke: 28 Mesto: Nis

|
|
Zena se snasla!
|
_________________ TREBA UZIVATI U ZITOTU,JER ZIVOT JE JEDAN,I TREBA GA ISKORISTITI NA NAJLEPSI NACIN!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|