:: |
| Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
| jerotije je napisao/la sledeće: | | Je l' ima neko podatak kada je Federer poslednji put izgubio sa 3:0? Ja ne znam tacno, ali mislim da nije u poslednjih 3-4 godine. |
Poslednji put na Gren Slemu izgubio ja sa 3:0, 24.05.2004. godine u 3. kolu Roland Garosa od Brazilca Gustava Kuertena tada 30. na ATP listi (FedEx je bio No. 1).
A ako ne racunamo Roland Garos (posto mu je to slaba tacka), poslednji put sa 3:0 izgubio je 24.06.2002. godine u 1. kolu Vimbldona od Hrvata Marija Ancica tada 154. na ATP listi (FedEx je bio No. 9).
Ujedno, Novak je tek treci igrac koji je uspeo da pobedi FedEx-a sa 3:0. Znaci, Ancic, Kuerten i DjOKOVIC su dobijali FedEx-a sa 3:0, a covek je jedan od najboljih tenisera u istoriji...
|

Poslednja prepravka: Avram007 datum Pet Jan 25, 2008 4:30 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Dadam se da je ovo pocetak kraja vladavine Federera. I vreme je da prepusti tron nekom mladjem.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

|
|
Ja i dalje ne mogu da verujem svaka chast Nole
|
|
 |
deeda Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jun 2007 Poruke: 34

|
|
Samo tako Nole, Treba Svetu dokazati na ovaj nacin kao sto Ti radis
Da nepostoji samo jedan Nr.1 vec ima i od njega boljih, a to si Ti.......
Bravi i cestitamo ti Nole......
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Bravo, Nole, majstore
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Svaka cast,ovo je bilo bas majstorski!!!
|
|
 |
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175

|
|
Rekoh da ce da ga pocisti....
Nole MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, pa ti si mi Booooog....
|
|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
A da spomenemo i Zimonjica koji je u paru sa Kineskinjom Tiantian Sun usao u finale mixa i igrace u nedelju protiv Mirza/Bupathi za jos jednu grand slam titulu u mixu.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Gotovo je, izgleda da je 2008. godina kada Federer gubi pozicije koje je imao.
A dugo je i bio prvi...
Noleta je letos pobedio ne na znanje nego zato sto je bio psihicki stabilniji u tom mecu.
|
|
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
| jerotije je napisao/la sledeće: | A da spomenemo i Zimonjica koji je u paru sa Kineskinjom Tiantian Sun usao u finale mixa i igrace u nedelju protiv Mirza/Bupathi za jos jednu grand slam titulu u mixu.  |
Nemoj da ga spominjes molim te... Puko na njega i Nestora 100 € u muskom dublu...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|