:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Džoni Dep trebalo bi da završi snimanje filma u kojem je naslovnu ulogu tumačio nedavno preminuli glumac Hit Ledžer.
Hit (29) privodio je kraju snimanje filma "The Imaginarium of Doctor Parnassus" režisera Teri Gilijama, kada je pronadjen mrtav u svom njujorškom apartmanu.
"Ostalo je bilo još šest nedelja snimanja", rekao je režiser filma, i dodao da je njegova želja da poslednje scene snimi sa Džoni Depom.
"Postoji scena u filmu kada Hit Ledžer propada kroz magično ogledalo. Mogao bi da se, kada se pojavi na 'drugoj strani', pretvori u nekog drugog, u Džonija. On sad trenutno nije angažovan i svi se molimo da pristane", dodao je Gilijam.
Agenti holivudskog glumca, koji je nedavno osvojio Zlatni globus za ulogu krvoločnog berberina u filmu "Sweeney Todd", još uvek nisu izdali saopštenje oko eventualnog glumčevog angažmana.
(MONDO)
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
zao mi je zbog smrti heath-a al dzonija voliiiiiiiiiiiiiim
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Pa mislim da bi bila odlicna transformacija ako Dzomi pristane
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|