:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Nokijini dizajneri nastavljaju sa serijom "modnih“ telefona, pa je tako dobro poznati telefon Prism 7900 dobio "fensi“ naslednika.
Kompanija Nokia je proizvela trećeg člana Prism serije, koji se zasniva na laserski oblikovanom dizajnu, a telefon poseduje i čitavu liniju dodatne opreme, pozadinskih slika i tema na ovom modelu.
U "srcu“ telefona, umesto standardnog OK tastera nalazi se ljubičasto-pink kristal koji prelama svetlost i čini da Crystal Prism 7900 izgleda zaista moćno. Izgled aparata potpuno je promenjen, ali su funkcije ostale iste, kao i na 7900 Prism.
Cena ovog telefona, bez poreza i taksi, iznosiće 375 evra, a premijerno će biti prikazan u Barseloni na jednom od najvećih sajmova mobilne industrije.
(MONDO)
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Ja nokiu vishe necu da kupujem.
Pre nekoliko dana su objavili da ce da zatvore proizvodnju u DE, jer zhele da povecaju dobit. Bojkotujem. A ovi modeli? Ne dopadaju mi se, nikako.
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
kao sto sam jednom rekla da mi se ne svidjaju novi modeli nokie, e pa ovim sam prosto odusevljena
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Po meni je Nokia najbolji telefon i od kad sam sam sebi poceo kupovati telefone samo Nokiu uzimam. Sad sam kupio nov telefon, a razmisljao sam izmedju 6500, 7500 Prism, 7900 Prism & N73me. Na kraju sam izabrao ovaj poslednji i sad bih ga ponovo izabrao iako 7900 Prism sada ima taj kristalcic... Mozda je vise telefon za cure - zene, upravo zbog tog novog dodatka...
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Pa, jeste... Finac kad napravi nesto, onda je to extra. Finac nema talenta za fudbal al za zvr-zvr...Cudo jedno...
Jakuzzi? Ima li jakuzzi ovaj novi model?
|
|
|
|
|
 |
zoeBG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2007 Poruke: 58

|
|
Nek mi ova kompanija pokloni jedan ovakav za rođendan
|
_________________ JA SAM... |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
ne volim nokije..ni nove ni stare modele
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Baraba je napisao/la sledeće: | Ja nokiu vishe necu da kupujem.
Pre nekoliko dana su objavili da ce da zatvore proizvodnju u DE, jer zhele da povecaju dobit. Bojkotujem. A ovi modeli? Ne dopadaju mi se, nikako. |
Ali ce zato da je otvore u Rumuniji tako da ce se tamo drasticno povecati prodaja.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
umiljata88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jan 2008 Poruke: 28 Mesto: Nis

|
|
Po meni nokie su najbolji delefoni koji postoje,za nijedan ih nebi menjala!
|
_________________ TREBA UZIVATI U ZITOTU,JER ZIVOT JE JEDAN,I TREBA GA ISKORISTITI NA NAJLEPSI NACIN!!! |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Baraba je napisao/la sledeće: | Ja nokiu vishe necu da kupujem.
Pre nekoliko dana su objavili da ce da zatvore proizvodnju u DE, jer zhele da povecaju dobit. Bojkotujem. A ovi modeli? Ne dopadaju mi se, nikako. |
Ali ce zato da je otvore u Rumuniji tako da ce se tamo drasticno povecati prodaja.  |
Pa da, samo ne znam da li ce i Rumuni da plate po 'iljadarku za tel. - kao neko ovde u DE. No, zhivi bili pa pisali o tome.
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|