:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Članovi čuvenog američkog hard rock benda Guns N Roses konačno su priveli kraju snimanje novog albuma.
"Gansi", koji su suvereno vladali svetskom muzičkom scenom osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka, nisu izdali album poslednjih 15 godina.
Frontmen Eksl Rouz potvrdio je da je "još oko Božića" završio doterivanje novog materijala u produkciji.
"Svi znamo da je album gotov, a sada je na Ekslu da usavrši finalne detalje" otkrila je časopisu "Metal hammer" njegova menadžerka Beta Lebejs.
Bend je svetsku slavu stekao hitovima "Sweet child o'mine", "Don't cry", "November rain", "Paradise city", "Welcome to the jungle" i drugim. Nakon nekoliko godina na vrhuncu, različiti problemi "rasterali" su osnovne članove GNR, a od originalne postave ostao je samo Eksl Rouz.
Album "Chinese democracy", sa kojeg su tri pesme već "procurele" na internet, trebalo bi da se pojavi u prodaji krajem leta.
(MONDO)
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
konacno! samo nek odrze stari kvalitet i stil i ja cu biti prezadovoljna
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
I'am happy...
Samo da budu kao sto su nekada bili...
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Nale, nemo' da zezas... Koji je to Guns and Roses samo sa Axelom. To nije ni G od Gunsa. Gde je Slash???
Steta , bio je to jedan od bendova sa naj zivom svirkom. Eh, muke nji'ove...
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
moze i axel napraviti odlicnu plocu...sto bi to morali biti oni stari gunsi? dokle god je muzika dobra ne pitam ko je pravi
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Ja ne kazem da moze da napravi dobru plocu, ali ovo sto radi ... To nisu Gunsi.
Dok ne dodje Slash i kompanija, glupo je da nastupa pod tim imenom.
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Gledao sam njihov koncert u novoj postavi i verujte da pojeine stvari mnogo bolje zvuce
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|