:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Nakon Spice Girls, još jedna zaboravljena pop atrakcija ponovo će se vratiti na muzičku scenu! New Kids On The Block najavili su da će se ponovo okupiti i nastaviti sa radom.
Možda prvi boj bend koji je zavrteo pamet devojčicama širom sveta, NKOTB je zavladao i radio stanicama pesmama "Step by step", "You got it" i drugim. Iako su ranih devedesetih prodali više od 50 miliona albuma širom sveta, "momci" teško mogu i dalje da se zovu "novi klinci".
Glavni pevač petorke iz Bostona, Džordan Najt (39), nakon raspada NKOTB 1994. godine pokušao je da napravi solo karijeru. Pojavljivao se i u realiti šouovima.
Doni Valberg (38) trudio se da se otisne u glumačke vode, ali to je mnogo bolje pošlo za rukom njegovom bratu Marku Volbergu, nominovanom za Oskara. U tome mu se svojevremeno pridružio i Deni Vud (38).
Džonatan Najt (39) sada se bavi prodajom nekretnina, dok je Džoi Mekintajer (35) potpuno "nestao" sa radara medija.
Izvor časopisa "People" tvrdi da će "momci" uskoro objaviti detaljnije planove svog ponovnog okupljanja, a do tada, ako ste voleli NKOTB, oduvajte prašinu sa kasetofona i podsetite se starih hitova.
(MONDO)
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
mogu samo da zamislim kako ce to izgledati...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Treba im lova, pa bi hteli ponovo... Mislim da su im male sanse za uspeh...
|
|
 |

|

|
|
Avram007 je napisao/la sledeće: | Treba im lova |
Za čega? Operaciju kuka ili za novo zubalo? Ili hoće da kupe opremu za bebe za svoje unučiće.
|
|
 |
klinka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120

|
|
Njih sam slusala kad sam bila klinka...a danas me sram!
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ne treba da te sramota, i ja sam, i svi koju su bili tinejdzeri u to vreme...ili bar vecina...ili manjina,,,
dakle, ja sam odrasla uz muziku 90-ih, zadesilo se da su oni bili jako popularni i to je to...cega imam da se stidim...
samo kazem da ce tesko uspeti sad nesto, retko ko je napravio veliki "comeback" u svojoj karijeri.....evo pogledaj Sex Pistols....bolje da se nisu okupljali.....
jedino respect Duran Duran....a npr Stonse cenim jer jos uvek traju
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |

|

|
|
A i "Spajsice" i "Roxette" su pokušali neki come-back pa nije nešto uspelo.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|