www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Povratak New Kids On The Block!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 12:14 pm    Naslov poruke: Povratak New Kids On The Block! Na vrh strane Na dno strane

Nakon Spice Girls, još jedna zaboravljena pop atrakcija ponovo će se vratiti na muzičku scenu! New Kids On The Block najavili su da će se ponovo okupiti i nastaviti sa radom.
Možda prvi boj bend koji je zavrteo pamet devojčicama širom sveta, NKOTB je zavladao i radio stanicama pesmama "Step by step", "You got it" i drugim. Iako su ranih devedesetih prodali više od 50 miliona albuma širom sveta, "momci" teško mogu i dalje da se zovu "novi klinci".
Glavni pevač petorke iz Bostona, Džordan Najt (39), nakon raspada NKOTB 1994. godine pokušao je da napravi solo karijeru. Pojavljivao se i u realiti šouovima.
Doni Valberg (38) trudio se da se otisne u glumačke vode, ali to je mnogo bolje pošlo za rukom njegovom bratu Marku Volbergu, nominovanom za Oskara. U tome mu se svojevremeno pridružio i Deni Vud (38).
Džonatan Najt (39) sada se bavi prodajom nekretnina, dok je Džoi Mekintajer (35) potpuno "nestao" sa radara medija.
Izvor časopisa "People" tvrdi da će "momci" uskoro objaviti detaljnije planove svog ponovnog okupljanja, a do tada, ako ste voleli NKOTB, oduvajte prašinu sa kasetofona i podsetite se starih hitova.

(MONDO)

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da se mi podsetimo njihovog prvog hita te 1990. godine. Wink

http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=2289592#2289592

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mogu samo da zamislim kako ce to izgledati...

" I know the way to fuck them all...."

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba im lova, pa bi hteli ponovo... Mislim da su im male sanse za uspeh...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Avram007 je napisao/la sledeće:
Treba im lova

Za čega? Operaciju kuka ili za novo zubalo? Ili hoće da kupe opremu za bebe za svoje unučiće. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

klinka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Apr 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Njih sam slusala kad sam bila klinka...a danas me sram! Embarassed Embarassed

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne treba da te sramota, i ja sam, i svi koju su bili tinejdzeri u to vreme...ili bar vecina...ili manjina,,, Neutral

dakle, ja sam odrasla uz muziku 90-ih, zadesilo se da su oni bili jako popularni i to je to...cega imam da se stidim...
samo kazem da ce tesko uspeti sad nesto, retko ko je napravio veliki "comeback" u svojoj karijeri.....evo pogledaj Sex Pistols....bolje da se nisu okupljali.....

jedino respect Duran Duran....a npr Stonse cenim jer jos uvek traju

" I know the way to fuck them all...."

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A i "Spajsice" i "Roxette" su pokušali neki come-back pa nije nešto uspelo.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Povratak New Kids On The Block! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon