:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
Godine su, čini se, stigle i holivudskog ljepotana Johnnyja Deppa koji je odlučio usporiti životni ritam. Brzina i partijanje ga, kaže, više ne zanimaju. Sada želi komfor i miran život.
Johnny Depp odlučio je usporiti. Naime, iz pete je odlučio ubaciti u treću brzinu i voziti pristojno. Depp je inače poznat kao jedan od glumaca koji je uvijek volio ludu zabavu, međutim godine možda ipak nose svoje.
Glumac je odlučio da će od sada živjeti mirnije te da više neće voziti brze aute. Posvetit će se, kaže, svojoj partnerici Vanessi Paradis i njihovih dvoje djece, s kojima će uživati u Francuskoj.
"Nikada nisam bio samo na jednom mjestu kao sada. Ovdje se osjećam zaista kao kod svoje kuće. Los Angeles je bio moj dom još od ranih 80-ih, no to mi se već tada činilo kao nešto što će ubrzo proći. S ovim sada to nije tako. Niz godina sam živio na rubu, pa je bilo i vrijeme da konačno počnem živjeti mirno i sretno", riječi su kojima je 45-godišnji glumac najavio svoj novi životni stil.
A takav životni stil zahtijeva i drugačiji vozni park. "Uvijek sam volio brzinu, sada volim komfor. Svi prolazimo kroz faze kada želimo brze automobile i motocikle. Tko ne bi volio voziti Maseratija? No, ja se jednako tako volim voziti i sa stilom, s malo povijesnih dodataka stići na mjesto na koje želim i uz to još i uživati", tvrdi Johnny.
(net.hr)
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
nista novo, otkad je on rekao da se povlaci iz Holivudskog nacina zivota....sto podrzavam
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
veljama Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 2 Mesto: Pancevo

|
|
Svakog stignu godine pa i njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
 |
crazy_angeL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Jan 2008 Poruke: 61 Mesto: Vienna

|
|
eh obozavam ga, moj najomiljniji glumac...
steta sto je odlucio da odmori od svega, tj steta za nas,
ali za njega je konacno stiglo vreme da odmori i uziva sa porodicom...
za mene je on najbolji glumac - "depp-rules"
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|