:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Jedna radnica uprave bolnice u Izoli u Sloveniji otkrila je u svom sendviču koji joj je poslužen za ručak komad ljudskog mesa, navodi hrvatski internet portal Indeks.
Neimenovanoj službenici je naime, previše žilav komad mesa u sendviču bio sumnjiv, pa ga je poslala na analizu, gde je utvrđeno da se radi o ljudskom tkivu.
Kako navodi Indeks, Komisija za sanitetski nadzor u bolnicama povodom ovog slučaja pokrenula je hitnu istragu.
(Blic)
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Je li Shiseido, casti ti? Ima li jos detalja? Kazu li jos nesto?
Jel bilo dinstano ili vise onako res peceno?
Interesantno, kako se u ovim vestima svi prosto utrkuju da budu u trendu.
Prvo oni Finci servirali kerretinu u bolnici, a Slovenci ( posto su EUropa nece da zaostanu za njima)pa odmah kontrirali.
|
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Evo josh pojedinosti
Citat: | Košček tkova naj ne bi bil skuhan oziroma termično obdelan, uslužbenki pa naj bi se zataknil v ustih,
zato naj bi ga vzela iz ust, ga bolje pogledala in se odločila, da ga odnese na oddelek za citopatologijo.
Patologinja naj bi ugotovila, da košček najverjetneje pripada ustni sluznici, torej je po vsej verjetnosti človeškega izvora. | Grubo prevedeno -->
... nije bio dobro skuvan, neg samo podgrejan. A ona je odnela na citopatologiju gde je utvrdjeno da je najverovatnije deo usne sluzokozhe.
izvor : vecer.si
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
E moj ticma, dobri moj ticma... U tome je poJenta, pa nemremo mi znati sta oni nama serviraju. Pa rekao sam vec, po x bg restorana su sluzili keretinu i narod to jeo, jos upisivao u knjigu utisaka: odlicno, venomenalno i slicno.Pokvario se nas narod, moj ticma, pa to ti je...
|
|
|
|
|
 |
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175

|
|
Bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
|
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
Znam ja to ali kad bi provalio nedaj boze tu bi mu bio kraj sto je radio radio je nema zajebancije sa takvim stvarima
|
_________________ Pravila Fontane Zelja

Poslednja prepravka: ticmaopel datum Uto Jan 29, 2008 1:01 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
užas zgrozila sam se kada sam to prvi puta čula
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Sunce ti.... Sledeci put kad zaglavim u bolnici ne jedem meso... lol
Ovo je stvarno uzas.... jos usna... Dal je od mrtvaca ili nekog zivog?!?
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 34
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
Baraba dobro ti prevede..hehe...
pa kažu da je taj komadić najverovatnije došao sa nekog odela, kecelje, ili rukavica..i da je donešen iz kuhinje od nekog radnika..navodno ne peru dobro ruke oni što rade..
opet drugi kažu da je to nemoguće jer je dogovor takav da se kecelje menjaju više puta na dan...al izgleda se ne drže toga...
ko će jih znat...
|
|
|
|
 |
|