www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Saša Ćurčić osnovao folk bend!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 8:11 am    Naslov poruke: Saša Ćurčić osnovao folk bend! Na vrh strane Na dno strane

Saša Ćurčuć Đani, pobednik prvog serijala „Velikog brata“ sa poznatim ličnostima, nedavno je osnovao „Folk bend“, koji će jednom mesečno humanitarno nastupati po diskotekama širom Srbije.
- Naš bend je andergraund bend. Na tu ideju sam došao sa najboljim drugom Sašom Stanojevićem, koji je inače harmonikaš. Moj bend će izabrati jedan grad mesečno. Sviraćemo u lokalnoj diskoteci, podići atmosferu i zabavljati se sa gostima. Ja ću pevati i voditi program jer sam i šoumen. Mi smo tu da donesemo pozitivnu energiju i dobar provod - kaže Saša i objašnjava zašto je, između ostalog, došao na ovu ideju.
- Bilo je raznoraznih priča - kako ću snimiti CD, pevati kojekakve duete, mnogi su hteli da me prisvoje, a ja to ne želim. Želim da pevam za sebe i narod - kaže on.
Poznati fudbaler otkriva da je njemu, osim sporta, u životu veoma važna i muzika. Ona ga je, prema njegovim rečima, spasla kada mu je bilo veoma teško.
- Ne želim muzici da kažem zbogom jer me je spasla i ostavila u životu. Muzika mi je hobi, a živeću od škole fudbala - iskren je Ćurčić.
On napominje da njihov bend neće snimiti CD, niti uzimati pare za tezge.
- Moj bend imaće pesme, ali ne i garažu. (smeh) Pevaćemo gde god nas pozovu. To će raditi na principu „ja idem u grad, a u provod vodim i bend“ - kaže Saša.

(Blic)

marina123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 11:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo saša, sve više me iznenadjavas, takvih bi trebalo da bude više u srbiji. samo tako napred *

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 11:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e divota, jos i to Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 12:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad fudbaler propeva.... samo je još i to falilo Confused

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je on bio drag, ali sve mi se više čini da izigrava klovna Rolling Eyes

jovana_88_nis
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni nije simpatičan,ali ne vidim ništa loše u ovome što želi da radi.Ako sam dobro razumela-prihodi od nastupa idu u humanitarne svrhe i to mi je skroz ok Smile

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da vidimo i to cudo... Mozda prodje kao i oprostajna utakmica...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

marina123 je napisao/la sledeće:
bravo saša, sve više me iznenadjavas, takvih bi trebalo da bude više u srbiji. samo tako napred *

Aj keve ti budi preciznija kakvi to "takvi" ljudi... Rolling Eyes

The tears of a clown make the whole world laugh.

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 1:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo nam je jos to trebalo, jel zna pod kojim ce estradnim nickom da nastupa, svako ko udje u te vode mora da ima neki nick.
Nihad Kantic Sike, Srecica, Medena, Cakana...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Saša Ćurčić osnovao folk bend! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon