:: |
Autor |
Poruka |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Hey, Alex... Zečetino mršava i neupotrebljiva... Pa, čestitam na 13. spratu... U must be proud of yourself! Pisala bih ti još, ali stvarno nemam pojma šta da ti kažem.
Ono... Ostani tako lud, otkačen, neprevaziđen i unikatan. Lepo je "poznavati", tačnije biti u povremenom kontaktu sa ludakom poput tebe.
Šteta što se stara dobra ekipa raspala... Ali jbg, life goes on. A i Domaći nije više što je nekad bio, a i REALNI svet je mnogooooo bolji. Kao što smo već pričali na MSN-u. ;)Svratih sad ovde da vidim da li ima himna koja mi treba, i onda se setih tebe i onog linka što si mi onda poslao... U ime toga, svratih ovde i vidim temu otvorenu za tebe i hajde da ti čestitam barem ovaj baxuzni sprat. ,da ne bude kako sam bezosećajna, i još mnoštvo negativnih prideva kojih sad ne mogu da se setim.
Kiss od tvoje jedine Grobarke koju gotiviš (ako je tako još uvek ) i u isto vreme i od neprevaziđene fenserke.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
@ Tortica - Hwaja Toltice, hwala
@ Toni - Hvala cika Toni
@ Tamarica - hvala i tebi tamarice Imash pice ne moj racun
@ Baitno - Dobro, dobro, ko shto vec rekoh vishe puta do sada...Slushacemo se mi josh
@ Ksenija - Hvala Ksenijice dusho, uff, kako si samo potrefila...
@ Kumche - Poshtovani i nadasve cenjeni, iskusniji koleZo bWe Hvala na lepim zeljicama a zadatkic cu josh morati da prostudiram p.s. Kolko se ja razumem dobro si "metno"...mislim zareze
@ Billi - komsho, hvala ti onako komshijski al..ocu i ja mace
@ Francuskinja - Hvala od srca imenjakinjo moja
@ Fenserka - "Ostani tako lud, otkačen, neprevaziđen i unikatan. Lepo je "poznavati", tačnije biti u povremenom kontaktu sa ludakom poput tebe. " Waaaaauw...to si stvarno ti rekla?
Pa ja sam cuo da se deca u tvojoj shkoli droZiraju al toliko
Ma salim se, ti si bezosecajna i 'ladna kuu...ckica a ja sam tebe uvek gotivio Uvek si mi bila xtra zato shto si uvek znala da se zezash...pa shta ako si iskomplexirana, pa shta ako si previshe egocentricna, pa shta ako se dro...ovaj to ne ...Anyway loodice ma koliko mi bilo teshko da priznam al...ono...bash bash bash te gotivim Efff, mudro velish dushice, nemash pojma kolko me je ovaj postic iskreno obradovao
Hvala ti fancy Jox...sad sam bash zeleo da nam pozelim da se lepo provedemo u Nedelju na big party-ju al sam se setio da si ti josh maja i da ne mozesh da glasash...ma snaci cemo se, turicesh ti prst negde drugde pa ce da svetli . ... Opet kenjam...Aj da izvucem bar "dovoljan" za kraj jedno veliko Hvala!!!
|
|
|
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Pa ak je 13 onda nek je srecan spratic ,i da ih bude mnogo mnogo vise
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|