:: |
| Autor |
Poruka |
kosta00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243

|
|
Kod nas u tehnickoj nema prebijanja slabijih, otimanje novca, upada. Kod nas se bezi bar jednom kolektivno sa zadnjeg casa u toku sedmice. Naravno da ima tuca (obicno u parku preko puta skole), da zezamo max profesore koje nas nerviraju, koji nam prave probleme(samo sto su zavadjeni jedni izmedju drugih) pa i mi njima uzvracamo. Koliko oni nas zezaju toliko cemo i mi njih.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
| |
|
 |
marko_reaper Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 41

|
|
|
U mojoj skoli ovo nazalost slicno ima(maltretiranje), 1000 puta sam pokusao da sprecim, puste ucenike na kratko vreme ali o5 posle 10-tak dana pocnu da se izivljavaju nad njima. I mene su mislili u pocetku isto tako maltretirati jer su oni "Glavni u razredu" btw, samo volovi se po snazi mjere. Ali sam ovog "glavnog" udario stolicom sto je bilo dovoljno da shvati. Ali ne mogu da zamislim sta bi mi bilo da ih je vise. I ja sam snimao svakakve gluposti ali ne ovakve. Greska je to sto se i drugi ucenici "dive" tim sto su to ucinili. Moguce je ali se mozda ovo spreci.
|
|
|
| |
|
 |
umiljata88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Jan 2008 Poruke: 28 Mesto: Nis

|
|
|
Samo me interesuje sta na to kazu njihovi roditelji???To je cisto kucno vaspitanje za takvo ponasanje!!!
|
_________________ TREBA UZIVATI U ZITOTU,JER ZIVOT JE JEDAN,I TREBA GA ISKORISTITI NA NAJLEPSI NACIN!!! |
|
| |
|
 |
mevljudin Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Jun 2007 Poruke: 1

|
|
Ma stvarno je prelose
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|