:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Oho,Gospodin Dule ima Rodjos,lepo
Koliko bese???? necemo sad o tome!
Od srca Srecan Rodjendan,zeli ti Alexandra-FrancuskinjaI da zivis jos Godina sto.....
Kissss
|
|
|
|
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Srec'an rodjendan gosn. Dule, sve najlepshe i najbolje. A moj je isto veoma blizu
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
 |
Dakilica > sexy angel <

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <

|
|
sve najbolje
|
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Srecan ti rodjendan!!! Sve najbolje ti zelim i da jos punoooo godina slavis
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Vidi, gos'n CDS ima rodjus.
Znam da je zabranjeno, al' ovog puta moram da na meni lakshem jeziku napishem.
(Koristim klauzulu iz pravilnika u kojoj kazhe da sme da se koristi gde je neizbezhno)
Hey Chef,
ich glaube jemand ist ein Jahr älter geworden. Jep, das ist wahr.
Dieser Jemand bist Du.
Ich wünsche Dir vom Herzen das aller, aller Beste, vor Allem Gesunheit und dies im Überfluß. Soll heißen: Du wenig wünschen --> viel haben.
Da viele schon etwas zum Trinken angeboten haben, gibt es von mir einen "feuchten Händedruck".
Srecan rodjendan!!!
|
|
|
 |
granger_ Banovan! Wanted!

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473

|
|
Srecan rodjendan
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
ooo pa cestitamo, zelim ti svu srecu ovoga sveta!!!!!!!!!!!!!!
Evo ti Niki Beluci
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Srecan rodjendan i sve najbolje!!!
|
|
 |
Flower1985 Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Sep 2007 Poruke: 4862

|
|
srecan rodjendan!!! sve najbolje!
|
_________________ ...мяу! |
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
srecan rodjendan Sefe, da nam jos 100 godina zivis
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
WOW
Odusevili ste me
Kad pogledam ovako lepe poklone, iskreno da kazem da mi nije ni zao sto sam zagazio u "klub 40" (bez +, to ima jos da ceka ), a boga mi kod ovakvih poklona mogo bi i svaki dan da mi bude rodjendan
Zeleo bih svima vama da se zahvalim, svima redom, da vas ne nabrajam pojedinacno, i da vam kazem da mi je jedino zao sto je ne izvodljivo da se ovakvi dani proslave sa svima vama. Ipak u neku ruku smo preko ovog sajta ipak skupa, ali bilo bi lepse da mozemo i realno da se skupimo u jednoj ogromnoj sali i zajedno proslavimo. Steta...
Mnogo vam hvala. Pozeleli ste mi sve naj lepse i naj bolje, meni preostaje da sebi za rodjendan samo pozelim da se jos dugo godina ovako lepo druzimo i ovde sastajemo
PS. Neso, ja sam je dobio kao rodjendanski poklon, ne pipaj Uskoro ce i tebi rodjendan a do tada cu ja da se "naigram" s mojom igrackom pa cu da je poklonim tebi dalje. Znas ono, najdraze poklone poklanjas samo onima koji ti nesto znace pa cu ti je ja spakujem za tvoj, a do tad.....
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|