:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Jedanaestogodišnji Džerom Bartens morao je devet godina da se "nosi" sa hendikepom - nije čuo na desno uvo.
Zbog toga je morao da se napreže da čuje učitelja u školi, da konstantno pojačava muziku i jačinu televizora i postalo mu je sasvim prirodno da svi oko njegu moraju da viču da bi ih čuo.
Odlazio je sa roditeljima kod lekara u nadi da će oni pronaći uzrok njegove gluvoće, ali niko od njih nije mogao da pomogne, piše britanski dnevnik "Dejli mejl" (Daily Mail).
A onda se problem rešio sam od sebe...
U ponedeljak se Džerom igrao sa drugovima u dvorištu crkve kada je osetio nešto u desnom uhu. Stavio je prst u uvo i izvadio vatu koja je ranije spala sa štapića za uši, rekao je dečakov otac.
"Odjednom je mogao sve da čuje. Prosto neverovatno", kazao je on i dodao da je oduvek sumnjao da je Džerom kao mali nešto gurnuo u uho i da je to prouzrokovalo problem.
"Prosto ne mogu da verujem da lekari nisu mogli da utvrde o čemu je reč", rekao je on.
"Mnogo je bolje sada kada sve mogu da čujem. Mislim da će mi u školi biti mnogo lakše", rekao je Džerom i dodao da je veoma lepo kada ljudi ne moraju da viču da biste ih čuli.
(Tanjug)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Jadno dete...9 je godina gajio vatu u uhu...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Pa cudi me kako nise obratili paznju
|
|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
E svašta čudoh..meni je to baš neverovatno da je tolko godina imao vatu uunutra..al dobro sad je "ozdravio"
|
|
|
|
 |
KK_Niksic_15 ~<2_High_4_U>~

|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 1575 Mesto: Niksic,Montenegro...

|
|
Hehe......E ovo je Loooodo.....Pa doktori da ne vide vatu???? E sta sve necu cut.....
|
_________________ Ko hoce da vidi kako Vukota(moj drug) jede papir, i jos mnogo toga u vezi sa njim, neka klikne OVDJE |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Dok sam bio u srednjoj školi, imao sam oštećenje bubne opne i bio nagluv za 20 db na jedno uvo. Otišao sam kod otorinolaringologa (uho-grlo-nos) i on je video koagulum (zgrušanu krv) kod bubne opne. Čudi me kako to nisu primetili kod ovog deteta.
A jednostavno se vadi. Izvadili su onu konjsku inekciju i ja sam se prepao - sad kad mi zune u uvo 'ladnu vodu... Brrrr... No, na sreću, bila je topla. I koagulum je - puć - samo pao u posudu. I bio je veličine kao vata od tog štapića.
I to vam je cela mudrost kako se vade strana tela (te veličine) iz uveta.
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
JAdan decak, 9 godina...a to su lekari morali da vide...hmmm
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Ovoga kao da su lečili naši doktori
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
hm .. interesantan detalj .. kao neko ko je gluv u desnom uhu mozda bih mogao i ja da odem i da probam da vidim kod doktora dal nece i meni neku vatu da nadju u uhu
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|