www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Microsoft nudi 30 milijardi evra za Yahoo
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 2:43 pm    Naslov poruke: Microsoft nudi 30 milijardi evra za Yahoo Na vrh strane Na dno strane

Američki softverski gigant Microsoft objavio je ponudu za kupovinu Internet pretraživača Yahoo i nudi 44,6 milijardi dolara (30 milijardi evra). Taj iznos bio bi isplaćen u gotovom i akcijama.

Microsoft nudi 31 dolar po akciji, koje su nakon ove ponude skočile na berzi za 53 odsto, na 29 dolara.

Ova najavljena kupovina u skladu je sa naporima kompanije Microsoft da bude korak ispred Internet pretraživača Google.

"Poštujemo Yahoo i mislimo da zajedno možemo da ponudimo niz uzbudljivih rešenja za korisnike, izdavače i oglašivače," stoji u saopštenju izvršnog direktora kompanije Microsoft Stiva Balmera.

Iz Yahoo-a za sada nema regovanja.

(MONDO)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja vise koristim Google od Yahoo-a... Nekako mi je bolji...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Avram007 je napisao/la sledeće:
Ja vise koristim Google od Yahoo-a... Nekako mi je bolji...

Ti mozda da, ali Amerikanci ne Wink

A bash me zanima koje su to kao "uzbudljiva" reshenja pripremili Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

kosta00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 02 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znate mogu da nameste drugaciji raspored reklama tako da yahoo i msn imaju isti raspored. Wink To je veoma uzbudljivo. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ice_baby_ice
>Полицајац<
<b>>Полицајац<</b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Jul 2007
Mesto: Svuda po malo...

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Masala kolike pare su spremni da daju Mr. Green ...Ja mislim da se takva ponuda ne odbija Very Happy

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 02, 2008 2:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa to bi im bila najveća glupost

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Microsoft nudi 30 milijardi evra za Yahoo Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon