:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Organizatori muzičkog festivala i predtakmičenja "Evrosonga", "Beovizije", u revijalnom delu će prirediti mini koncert na kome će domaći i strani pevači izvesti najveće hitove tragično nastradalog Tošeta Proeskog, saznaje "Press".
"Toše Proeski je bio prvi pobednik festivala "Beovizija" 2003. godine. Iz poštovanja i u znak sećanja na ovog izuzetnog umetnika, kreativni tim festivala je za prvo veče, 19. februara, osmislio da nekoliko eminentnih umetnika otpeva desetak Tošetovih pesama", rekla je Duška Vučinić, PR menadžer "Beovizije".
Imena pevača, koji će svoje poštovanje iskazati pesmom, još uvek nisu poznata ali se očekuju izvođači koji su bili u prilici da sa Proeskim sarađuju. Medju njima su Željko Joksimović, Esma Redžepova, Leontina Vukomanović, slovenačka pevačica Anja Rupel i drugi.
Ovogodišnja „Beovizija" biće održana 19. i 20. februara u beogradskom Centru „Sava".
(MONDO)
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
svaka cast za ideju, zasluzio je
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~

|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391

|
|
Svaka čast!!! Očekivala sam tako nešto...
|
|
|
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Dobro je da se prave vrednosti ne zaboravljaju!!Pohvale!!
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
ovo je malo previse, volim ga, al sto je previse previse je...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Ninaa Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539

|
|
Svaka cast. E tako i treba. Prvi mesec su svi pisali o Tosetu (od kad je poginuo) ........danas jako slabo..........
treba sve uraditi da nam ipak tose ostane u secanju...........
makar kroz pesme.........
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza  |
|
|
|
 |
vojic22 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Jan 2008 Poruke: 1 Mesto: Bihac

|
|
Svaka cast to je on i zasluzio........!!!!!!Cestitam ko je to smislio za njega je li je on bio nas adjeo cuvar nas sviju sva cast redakciji Beovizije.Mislim definitivno da cu to gledati:Gledaoc i slusaoc iz Bosne & Hercegovine
|
|
|
|
|
 |
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★

|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597

|
|
svaka cast za ideju
|
|
|
|
|
 |
Kikibombona Zvezdana prašina

|
Godine: 41
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

|
|
Svaka cast za ideju..takodje verujem da netreba samo festivali da podsecaju na njegov zivot.. ali taj pocetak je za pohvalu.. Sta u stvari zelim reci je da bi neko trebao da osnuje fond Toseta Proeskog kroz koji bi njegovo zivotno zalaganje, ideje i vrednosti i dalje menjali svet nabolje.. Koliko sam upucena, dosta novca je odvajao u dobrotvorne svrhe i mislim da bi fondacija iz koje bi se odvajalo za te dobrotvorne svrhe bila mali gest od svih nas u ime Toseta.
|
|
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 46
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
e to je stvarno super,svaka cast
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
ssjj Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 2

|
|
Odlicno sto su se na tako lijep nacin sjetili da se oduze Proeskom za sve lijepe pjesmo koje nam je ostavio..
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Tako i treba ali neka tako nešto urade i na Eurosongu da se podsete na njegovo učešće
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
|