:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Šestorica srpskih igrača našlo se među 35 najboljih u istoriji evropske košarke, dok su četvorica naših trenera među desetoricom najboljih, saopšteno je danas na prigodnoj svečanosti posle žreba grupa za drugu fazu takmičenja u Evroligi.
Izbor je organizovala Evroliga povodom obeležavanja 50. godišnjice od početka evropskih klupskih takmičenja.
U 35 veličanstvenih ušli su Dražen Dalipagić, Radivoj Korać, Aleksandar Đorđević, Dejan Bodiroga, Predrag Danilović i Vlade Divac, a u trenersku elitu Božidar Maljković, Aleksandar Nikolić, Dušan Ivković i Željko Obradović.
Priznanja svim igračima i trenerima biće uručena na svečanosti koja će biti organizovana za vreme fajnal fora Evrolige u Madridu od 2. do 4. maja.
35 najboljih igrača: Fragiskos Alvertis, Miki Berkovic, Vejn Brabender, Krešimir Chosić, Dražen Dalipagić, Mirza Delibašić, Aleksandar Đorđević, Manu Đinobili, Radivoj Korać, Kliford Lujk, Bob Makadu, Bob Mors, Teodoros Papalukas, Dražen Petrović, Manuel Raga, Emilijano Rodrigez, Huan Antonio San Epifanio, Panajotis Janakis, Sergej Belov, Dejan Bodiroga, Huan Antonio Korbalan, Majk D'Antoni, Predrag Danilović, Vlade Divac, Nikos Galis, Šarunas Jasikevičijus, Toni Kukoč, Pjerluiđi Marcorati, Dino Menegin, Aldo Osola, Entoni Parker, Dino Rađa, Antonelo Riva, Arvidas Sabonis, Volter Ščerbijak.
Deset najboljih trenera: Pedro Ferandis, Aleksandar Gomeljski, Božidar Maljković, Aleksandar Nikolić, Dan Peterson, Pini Geršon, Dušan Ivković, Etore Mesina, Željko Obradović, Lolo Sains.
(Blic)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Hm .. malo cudan izbor sto se tice kosarkasa .. al ajd .. ako tako kazu .. u redu .. cestitam nasim kosarkasima koji su zasluzeno tamo gde su trebali da budu ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
bili su to najjaći košarkaši a i treneri...zaslužuju mesto u istoriji evropske košarke
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |

|

|
|
Po mom misljenu Manu Ginobili je igrao previse malo u Evropi da bi bio izabran u toj listi ali .. ajde ..
Nemam nista protiv njega kao igraca ali .. bilo je i boljih igraca koji su igrali duze u Evropi a nisu dobili to priznanje ..
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Pa ono, svi su bili MVP ili proglashavani za najbolje igrace godine ili su osvajali Evroligu ili NBA...generalno nemam zamerki mada je kratka lista, bar 100 su trebali da stave
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
To je isto tacno alex .. trebali su da produze listu jer je ipak vise od 35 velikana igralo na prostorima Evrope
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa da im poverujemo možda ipak malo greše za neke ali nema veze ,ali gde smo na svetskoj listi?
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Svaka cast nasim starim kosarkasima... Pogledajte samo listu trenera: 4 Srbina u deset najboljih, respect! Ako se ne varam, ova trojica su ucenici Aleksandra Nikolica.
|
|
 |

|

|
|
| Avram007 je napisao/la sledeće: | | Svaka cast nasim starim kosarkasima... Pogledajte samo listu trenera: 4 Srbina u deset najboljih, respect! Ako se ne varam, ova trojica su ucenici Aleksandra Nikolica. |
Tako je .. svi su oni ucenici Ace Nikolica
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|