www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

..:: moja seka NEXTA na 15-om spratu !!! ::..
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 8:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nexta čestitam. e samo jedna mala primjedba: svrati u kafanu više puta Wink česitam još jednom na 15. spratu, i da jih bude još puno

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 11:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@--~SonicLady~-- Arrow :Hvala ti slatkice od srca Smile

@--*Majche*-- Arrow :Hvala ti Majice i naravno i dalje se druzimo Wink Nemoj mi se zahvaljivati!Kiss

@--coco_bill-- Arrow :Hvala ti Coco(Ili Nemanja) Mr. Green Ajde jos malo ti fali da me prestignes Wink Mace su preslatke Smile

@--Sascha336-- Arrow :Hvala ti puno Very Happy

@--KInder Torta-- Arrow :Hvala ti tortice moja i naravno,i dalje sam sa vama Wink Hvala za sliku

@--Konjanik-- Arrow :Hvala ti Konjo od srca i ispravicu gresku,svracacu vise Wink Hvala ti na pozivu

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ja ne mogu da verujem, pa zar jos jedan spratic!
Cestitam ti od srca draga nexta i samo ti tako nastavi!
A ako moze onda i jos brze, nema ovde policije Razz Mr. Green
Saljem ti mnogooooo cmokica! Very Happy

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Godine: 38

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e ja necu da cestitam dok ne budes punoletna! Laughing znaci nista do 18.spratica

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravoooo brza si, nema šta.. čestitke za pređeni expresni spratić, da ih bude još puuunooo a to podrazumeva još dosta piskaranja, igranja i čestitanja naravno Very Happy kiss Wink

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa cestitke draga od srca Razz

bilo vezano za tu osobu ...

Ksenijaa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Feb 2005
Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta da kazem sto nisam do sada vec rekla...ostavljas me u cudu kako preletas tako brzo sprat po sprat...ma uzivaj, tako nastavi i ostani nam tako vesela... Smile

...i nesto malo sjatko... Wink

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo mene .. malo kasnim posto sam se selio preko vikenda ali nadam se da ne zameras .. cestitam ti na predjenoj hiljadi .. nastavljamo druzenje Wink

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@--Devojka od cokolade-- Arrow :Mozda se policija sakrila Mr. Green Ma hvala ti draga moja i nastavljamo druzenje i dalje.Hvala za sliku Wink

@--neuhvatljiva-- Arrow :CCC Mr. Green ajde brzo cu ja do punoletstva,ne brini Very Happy

@--jecika_84-- Arrow :Hvala ti draga Jeco.Brzo cu ja na naredni sprat Very Happy Hvala za slicicu Wink

@--Tamara Magis-- Arrow :Hvala

@--Ksenijaa-- Arrow :Hvala ti tanjice na svemu,na ovim lepim slovima i naravno slatkishima Razz Razz sve cu smazati Wink

@--Boky-- Arrow :Ma Boky nikad nije kasno..Hvala ti na svemu i nastavljamo druzenje..

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i mene Arrow najdraza moja nextice Arrow cestitam ti na predjenim spraticima Arrow zelim ti sve najlepse Arrow i nadam se da cemo se i dalje druziti i pisati Arrow pozdrav za najdrazu nexticu od razmazenog neshice Arrow jubim te sjatko Wink :! :

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 05, 2008 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj kumo treba pohvatati tvoje spratove Laughing ..Svaki dan novi spratic Very Happy...Aj tako nastavi pa da uskoro dodjes i do 20 000 pa posle cemo videti kako dalje Mr. Green ...Aj svaka ti cast Very Happy

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 05, 2008 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti samo nastavi dalje Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ..:: moja seka NEXTA na 15-om spratu !!! ::.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon