:: |
| Autor |
Poruka |
* Lucky * Iskusni član

|
Godine: 101
Datum registracije: 14 Jan 2008 Poruke: 807 Mesto: tamo daleko ...

|
|
Trojici nekadašnjih funkcionera Fudbalskog kluba Crvena zvezda Draganu Džajiću, Vladimiru Cvetkoviću i Milošu Marinkoviću, koji su u utorak privedeni u policiju, određen je pritvor od 48 sati.
Tokom pritvora Džajić, Cvetković i Marinković biće izvedeni pred nadležnog istražnog sudiju, rečeno je Tanjugu u MUP-u.
Oni se sumnjiče da su u periodu 2001. i 2002. godine, samo u jednoj transakciji na transferu fudbalera Gorana Drulića u Saragosu, prisvojili pet milion evra, navodi sagovornik Tanjuga iz MUP-a Srbija. Džajić, Cvetković i Marinković su, prema tvrdnjama istog izvora, kod Komercijalne banke u Beogradu prvo otvorili račun na Drulićevo ime, uplatili pare, a potom bez njegovog znanja podigli pet miliona evra.
Policija nije isključila mogućnost da se dokažu nepravilnosti i zloupotreba položaja u još nekoliko slučajeva kada su fudbaleri odlazili iz Crvene zvezde.
Akcija kontrole rada funkcionera fudbalskih klubova u Srbiji traje više meseci i obavljena je uz potpunu saglasnost ministra policije Dragana Jočića i u koordinaciji sa Tužilaštvom.
Posle privođenja policija je obavila pretres stanova Džajića, Cvetkovića i Marinkovića.
Goran Drulić je nedavno tužio Crvenu zvezdu zbog neisplaćenog dela od transfera i policiji je dao iskaz povodom toga.
Ovo je drugo "fudbalsko" hapšenje u nedelju dana. Prošlog utorka uahpšen je predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović i sudije Mihajlo Jeknić i Borko Kašanski zbog sumnje da su davali, odnosno primali mito.
(MONDO, foto: MN Press)
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
stvarno jeste sok, iako sam zvezdas, ako jeste sve to tacno, i treba ih pohapsiti, i sve koji su umesani u to....
zaista se velike pare obrcu u svetu fudbala, sto je jako glupo...
mozete da mislite da sam glupa i neobavestena ali iako volim fudbal i gledam ga, mislim da nema smisla da fudbaleri koji uglavnom trckaraju po terenu, sede na klupi zbog povreda i ponekad bljesnu na terenu, zaradjuju toliko para...
i na kraju se ispostavi da jos neko ima koristi od svega toga (ljudi kao sto su Dzajic)
e ako onda, hapsite i dalje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Samo kad je Dzajica nashao...shto nije Piksija priveo na informativni razgovor...mislite da je Zvezda slucajno dobila Toyotu za glavnog sponzora kad je on doshao...i da je od jednom kupio nova kola...ma ajde, nashli su coveka koji je pravio istoriju Jugoslovenskog fudbala da pritvaraju...
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Alex - Kazes " istoriju jugoslovenskog fudbala " .. zanima me samo kojeg .. posto ono sto je Dzajic stvorio se veoma brzo raspalo ali je i on veoma brzo, kao sto se moze videti, uleteo u kriminalne klopke i pridruzio im se i to iskoristio kako bih dobio svoje bogastvo ..
Sto se mene tice .. takav covek nam ne treba u savezu i treba mu odrediti zasluzeni pritvor ( 10 godina minimum po meni ) ..
Sto se tice ove ostale dvojice .. njima mozda malo manji pritvor ali pritvor zasigurno jer .. znas kako kazu .. s kim si, takav si .. tako da ih ne podrzavam uopste u tome da nisu ukljuceni ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |

|

|
|
|
"Nije vazno koliko traje vec kakav utisak otane posle"...A veruj mi znam puno starijih fudbalera koji su bash zbog igraca iz te generacije pozeleli da treniraju i uspeli u zivotu.
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
E pa vidis .. to je fora sto se tice fudbala inache .. evo gledam bas na isti dan kad je Dzajic priveden je preminuo Zota, inache pomocni trener te generacije koja je bila prvak Evrope i sveta link .. a na taj isto dan se desila i nesreca sa manchesterom pre tacno 50 godina .. sta ces .. to ti je sudbina ..
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Ali pazi shta je najgore, licno sam cuo od igraca odredjenih klubova da ce namerno da izgube (bez ikakvih "motivacija") cisto zato shto nema svrhe da se trude, "drugima su potrebniji bodovi"...ne znam, neshto mi to ne izgleda bash najcistije, ko bi uplatio pare na racun a posle podigao sa racuna kad u bankama ostaje evidencija, a da ne pricam da se za velike iznose poshtuje posebna procedura...ma ne znam, ne zelim uopshte da razmishljam o tome, ako dokazu da je kriv onda cu da pricam a ovako...
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
jos se pitas ko ? ... pa brate .. kriminalci .. ko ce drugi .. pazi .. znas sta je meni najzesce .. sto su svi znali za taj sistem ( tri za tri ) i svi su znali da ce to da skodi .. i da se toliko cutalo o tome kako bih se sad iz nekog Bog zna kog razloga otvorila usta i pocelo da se prica o svemu .. e to je ono sto mene cudi ..
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
"kako bih se sad iz nekog Bog zna kog razloga otvorila usta i pocelo da se prica o svemu"...a mozda to nije sve? Mozda je bash zato taj neko propevao zato shto zele da sakriju nesho drugo podmecuci razne druge predmete i informacije...nikada ne znash shta te ceka iza coshka...
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
I to sto kazes .. mada .. ko zna sta ce biti iz svega ovoga .. samo mogu da kazem da ovo nece izaci na dobro ..
|
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Ma, treba ih sve pohapsiti!!! terzica, zeku, piksija....
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma treba zabraniti fudbal
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|