:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Početkom marta u kuću na Košutnjaku će se, po drugi put, useliti poznate ličnosti, a među njima možda i srpska košarkaška legenda Vlade Divac. Kako tabloid „Svet” saznaje, organizatori su već kontaktirali proslavljenog košarkaša i očekuju njegov odgovor. Po tvrdnji neimenovanog izvora, Divac je bio prijatno iznenađen ponudom organizatora serijala „VIP Veliki Brat”, pogotovo zbog činjenice da nagradni fond ide u humanitarne svrhe. Poznato je da košarkaški as već godinama ulaže velike napore da pomogne onima kojima je svaka vrsta pomoći, pa i novčana, neophodna. „Bilo da je reč o serijalu sa anonimnim ili poznatim učesnicima, poenta ´Velikog Brata´ je da oni ostanu nepoznati do ulaska u kuću”, izjavila je Marinela Kvapil iz produkcijske kuće „Emoušn” i dodala da u skladu sa pravilima produkcijske kuće, neće ni potvrditi niti demantovati tvrdnje oko eventualnog Divčevog pojavljivanja u ovogodišnjoj sezoni serijala. Da li će se Vlade naći iza „zlatnih vrata” u martu ove godine kada serijal počinje, kao što je to u engleskoj verziji „Velikog Brata” učinio košarkaš Denis Rodman, ostaje da se vidi.
(Mondo)
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
mislim da vlade ima pametnija posla
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ne verujem. Vlade ima problema sa kičmom, a ja ne bi maltretirao bolesnog čoveka.
|
|
 |
* Lucky * Iskusni član

|
Godine: 101
Datum registracije: 14 Jan 2008 Poruke: 807 Mesto: tamo daleko ...

|
|
Vlade je toliko rečit i pametan da ćemo svašta čuti i naučiti
|
|
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
| nastasenjka je napisao/la sledeće: | | mislim da vlade ima pametnija posla |
Slazem se!
|
|
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Tesko da ce on uci u kucu... Mislim da je kuca jedna velika sprdnja a ako je Vlade imalo pametan, a mislim da jeste on ce ovu ponudu odbiti...
|
|
 |
mina92 Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Jul 2007 Poruke: 20 Mesto: Vrbas

|
|
|
ne verujem da ce uci,a bilo bi super da udje.......
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|