:: |
| Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
mislim da je konjanik apsolutno u pravu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
almirhotmai Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Jan 2008 Poruke: 13

|
|
|
Ne mogu da vjerujem šta se sve dešava...
|
|
|
| |
|
 |
Vidovdanac Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Jan 2008 Poruke: 6 Mesto: Novi Sad

|
|
| Konjanik je napisao/la sledeće: | | da neko od vas/nas zna šta je sa njom, progovorio bi |
Slazem se u potpunosti!
|
_________________ Jedan klub na svetu volim ja,za njega iz sveg glasa navijam,Vojvodina - jedna jedina,pola bela - pola crvena! |
|
| |
|
 |
mina92 Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Jul 2007 Poruke: 20 Mesto: Vrbas

|
|
| |
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
| Konjanik je napisao/la sledeće: | | mante se ljudi čorava posla, mjesto da pišemo, kako spriječiti takva dešavanja ubuduće, mi se ovdje ufatili kola oko toga jel počinila samoubistvo il ju neko kidnapovo... |
E,moj,brate,da može iko od nas da sprečava ovakve stvari ova tema,ne bi ni postojala.Pisalo bi se o nečemu lepšem.Nažalost,svi mi,''primećujemo'' ružne stvari koje se dešavaju drugima,i svi,uglavnom,vodjeni ''parolama'':''Samo da se meni to ne desi.'' ili ''Dobro da se meni to nije desilo.'',samo to i možemo.Da ''primećujemo'' ružne stvari.
Nažalost,niko od nas nije sposoban da ih spreči,niti ima način,da ako ima ideju kako to da spreči,da tu ideju i realizuje za dobrobit drugih.Kao što rekoh samo nam je ovo ostalo,a to je ''primećivanje'' situacija.
P.S.:Izvin'te,ljudi,na mojoj ironičnosti,znam da nije tema prikladna za to,ali...šta da se radi...
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
| |
|
 |
manu-22 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 44 Mesto: München

|
|
| Vidovdanac je napisao/la sledeće: | | manu-22 je napisao/la sledeće: | | nekako sve manje i ja mislim da je samoubojstvo u pitanju, jer nazalost po drugim slucajevima u kracem roku nadju tjela ili slicno |
Daj ljudi ne pricajte gluposti,jedan decko iz moje skole se prosle godine ubio i svi su znali kao i policija da je skocio sa mosta Slobode u Novom Sadu pa su ga opet nasli posle,citajte,posle POLA GODINE. . . |
To mi govori samo da imate strasno ucinkovitu policiju i ostala nadlezna tijela-nazalost! Nadam se da ovo nece biti isti slucaj!
|
|
|
| |
|
 |
nenadmorpheus Just me

|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd

|
|
|
Jeste ovo sve tuzno i zalosno... Nego ne vidim poentu toga da svaki registrovan i iole aktivan clan na ovom sajtu mora da otkuca "Bas mi je zao devojke i njene porodice" pa zbog toga predlazem da se fino tema zakljuca a da ako neko ima neku novu i validnu informaciju neka javi Adminima i moderatorima pa oni neka je ubace i ako hoce neka opet otvore temu ali ovo je bez veze.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
| |
|
 |
cupakabra *the dancing girl*

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko

|
|
|
pazi ovako. mogu da zakljucaju temu, cim saznam nesto naravno da cu vas obavestavati. naravno ako jos neko cuje nesto. nenade, ljudi imaju pravo na svoje misljenje. ako vec zelis da se zakljuca tema onda kao sto je neko rekao ne znam sad ko, da se napravi tema tipa sprecavanja. ali ljudi ne razumete. jeste da je ovo velik forum i sve ali sta mi sad mozemo tu. ne mozemo nista, osim da postavimo temu i da opet komentarisemo i u njoj po pedeset strana.
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
| Johnny-Delija je napisao/la sledeće: | Vidim da je ovde nastao haos.Svi nešto pretpostavljau,tvrde...100 ljudi - 250 mišljenja.
Najbolje bi bilo da se vrati sve na početak i da se iz prve dve poruke gde su iskazi rodjaka,pokuša da se nadje odgovor.
Šta imamo:
Devojka u teškom psihičkom stanju,oskudno obučena,na relativno niskoj spoljnoj temperaturi,još uvek pod dejstvom alkohola(po rečima njene drugarice ili rodjake,tek je počela da se trezni),beži u pravcu keja,a da je niko ne primećuje.Sumnjivo.Koliko god da je mračno,nije u pitanju duh ili utvara da nestane tek tako.
Posle pola sata devojka se javlja na mobilni i pozdravlja sve porodicu i prijatelje kao da se zauvek oprašta.Razlog njenog bega je ''uznemirenost izazvana slobodnijim plesom''.Razumem da su tinejdžerske godine - ''lude godine'' i da se mnoge ''loše'' stvari shvataju tragično i da se teško podnose,ali da to bude razlog,eventualnog(namerno kažem,eventualnog,devojka je,nadam se,živa) samoubistva,ne verujem.Vrlo je moguće da je devojka već duže vreme bila psihički,a možda i seksualno(nažalost,moguće je da je i to u pitanju) uznemiravana od strane nekog starijeg čoveka.Da li je to muški član porodice,rodbine,porodični prijatelj,profesor,ili možda dečko(ako ga (je) ima(la)),ili neko nepoznat,potpuno je nebitno,za početak,jer je ovo samo pretpostavka.Moguće je da ju je nečiji muški pogled,kojeg je ona primetila dok je ''slobodnije'' igrala,podsetio na nešto neprijatno,i izazvao napad panike i uznemirenosti.
Da je devojka skočila u reku,verujem da bi se telo vrlo brzo našlo.Medjutim,propušteno je da se proveri,da li je devojka dobijala prethodno bilo kakve neprijatne pozive ili poruke.Listu poziva i poruke je lako izbrisati iz mobilnog,ali je moguće uzeti listu poziva od mobilnog operatera.
Devojka je pod uticajem alkohola,onako oskudno,obučena,vrlo brzo morala da oseti hladnoću,jer je pijana izašla napolje gde je bilo tada oko 2,3 stepena iznad nule iz prostorije,gde je sigurno bilo preko 30 stepeni.Tako da bi ona veoma brzo pala ukočena od hladnoće nedaleko od tog mesta gde je izašla.Pa i da je skočila u vodu,čulo bi se da je neko skočio.Pa nije mogla da pobegne dalje od 200-300 metara u takvom stanju.Čula se telefonom sa drugaricom(rodjakom) i počela da se oprašta sa svima.Po meni ona ne bi mogla,u onakvom stanju,posle pola sata po hladnom vremenu uopšte da se normalno kreće i da razgovara,a kamoli da telefonira.To je mogla da uradi zagrejana u nekoj prostoriji(čitaj:nečijim kolima)
Mislim da je ona dobijala neke anonimne pozive ili otvorene pretnje od njoj poznate osobe da će joj se ''desiti po nju nešto strašno'',ako bude ispričala nekom svoj problem.Mislim da ju je to veče neko čekao ispred Fusion-a i da ju je odveo u nepoznatom pravcu.Bojim se da nije u pitanju neki teži vid seksualnog uznemiravanja(ne daj,Bože,silovanje) i da je zbog toga devojka imala ozbiljne psihičke probleme.Ruku na srce,devojka,devojčica,kako hoćete,je vrlo lepa i sigurno je počela da izaziva pažnju svojih vršnjaka,ali i starijih muškaraca.Moguće je da je bila žrtva nekog vida seksualnog uznemiravanja i da je sve to kulminiralo njenim nestankom,ali ja mislim da nije u pitanju samoubistvo,već otmica.
Sad će neko da me pita,kako bi neko znao da će ona baš te večeri da izleti pijana iz Fusion-a?Pa ako ju je neko pratio,takav je sigurno čekao priliku da je vidi samu bez društva.To nije moralo da bude te večeri.To je moglo da se desi i sutradan ili za nedelju dana i nije moralo to da bude uveče,moglo je to da se desi i tokom dana.A opet seksualno uznemiravanje i ne mora da bude u pitanju.Možda je u pitanju posledica veze sa nekom verskom sektom.
Ostajem pri ovome:Devojku je oteo neko koji je nju seksualno uznemiravao i maltretirao ili ju je proganjao neko ko je član neke verske sekte i da je zbog toga je imala i psihičke probleme.
Izvinite,što sam opet preopširan i dosta nepovezan. |
Ja se 100% slazem, niko se nije ubio zbog svadje sa roditeljima...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
nenadmorpheus Just me

|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd

|
|
| cupakabra je napisao/la sledeće: | | pazi ovako. mogu da zakljucaju temu, cim saznam nesto naravno da cu vas obavestavati. naravno ako jos neko cuje nesto. nenade, ljudi imaju pravo na svoje misljenje. ako vec zelis da se zakljuca tema onda kao sto je neko rekao ne znam sad ko, da se napravi tema tipa sprecavanja. ali ljudi ne razumete. jeste da je ovo velik forum i sve ali sta mi sad mozemo tu. ne mozemo nista, osim da postavimo temu i da opet komentarisemo i u njoj po pedeset strana. |
Dobro. A kakva korist od toga sto ces videti 15 strana *x komentara i svi glase "Zao mi je."
Pa cekaj kome nije zao?
Jednostavno nema poente a nekima proradila i masta pa lupaju gluposti da to cita neko blizak porodici te devojcice poomislio bi svasta....
U sustini ne znam ni sto se mesam... Ono... ovo nije moj forum tako da...
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
| |
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
Užas!
[Edit by aureliano: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Sad mi je žao što više nisam moderator, majke mi mile. Nisam nikad žalio što sam presto biti, al sad mi je žao.
Kako vam ljudi nije jasno? Šta vam se treba reči, koliko puta se vam treba reči? Šta pišete trošite svoju energiju i energiju moderatora da ovo listaju, selektiraju, uređuju. Samo zato da bi napisali:
| Marjan84 je napisao/la sledeće: | Užas!
[Edit by aureliano: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.] |
Užas je jašta je, užas je to, da djeca od 15 godina šetaju vani polugola, piju i napijaju se u diskotekama. Žalostnije je to....
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|