:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Tipsarević bolestan i povređen, Đoković i Zimonjić gripozni... Kako trenutno stoje stvari, srpski teniseri moraće da načine pravi podvig da bi u Moskvi od petka do nedelje pobedili Rusiju i plasirali se u četvrtfinale Dejvis kupa.
Najteža situacija je sa Jankom Tipsarevićem. Naš drugi reket povučen je sa žreba uz objašnjenje da ima zdravstvene tegobe, tačnije stomačni virus, ali Tipsarevića, prema saznanjima MONDA, muči i neugodna povreda.
"Čuo sam se sa Jankom, oseća jak bol iznad desnog kuka. To je povreda koja zahteva mirovanje, inače može da se ozbiljno pogorša. Mogao bi da zaigra u nedelju jedino ako rezultat bude 2:2, pa da stisne zube za odlučujući meč", izjavio je Pavle Tipsarević, Jankov otac.
Novak Đoković i Nenad Zimonjić uzdrmani su naletom gripa. Najstariji reprezentativac Srbije u četvrtak je imao temperaturu 39 stepeni, ali očekuje se da će do subote i dubl meča biti spreman da pruži maksimum.
Đoković, koji je bio planiran kao Zimonjićev partner u igri parova, najverovatnije će tog dana odmarati, kako bi sačuvao svežinu za nedelju i drugi singl meč.
(izveštač MONDA iz Moskve Nikola Janković)
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Znaci, samo Troicki zdrav.
Ma to su Rusi ubacili virus gripa. Isto to su uradili i Nemcima prosle godine.
Evo te vesti:
Has: Rusi su me otrovali
Nemački teniser Tomi Has optužio je Ruse da su mu dali pokvarenu hranu za vreme polufinala Dejvis kupa.
On nije mogao da igra odlučujući meč protiv Mihaila Južnog zbog nesnosnih bolova u stomaku, pa je Filip Pečner glatko izgubio
Nemac je rekao da je taj problem uticao na njegovu nešto lošiju formu i nekvalifikovanje na Masters kup u Šangaju.
Has će sada odraditi testove kako bi se utvrdila istinitost ovih tvrdnji. Već se oglasio ITF i rekao da će se i oni odlučiti u ovaj slučaj ako bude potrebno.
Thursday, 08 November 2007
Sport klub
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
I? Sta je na kraju bilo? Jesu li otrovani lii ne?
Ne bi nas braca Rusi?
Samo tako i mogu (da pokusaju) da nas dobiju...
Ali mi cemo pobediti!!!
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
taman sam se ponadao da ce biti necega .. kad ono .. jos teze ... ajd nema veze .. valjda ce nesto moci da se uradi
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
| Avram007 je napisao/la sledeće: | I? Sta je na kraju bilo? Jesu li otrovani lii ne?
|
Mislim da je istraga obustavljena zbog nedostatka dokaza.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
stojke_86 EGO!'s superhero

|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 2334 Mesto: Beograd

|
|
ма, није ни битно да ли ће да победе, важно је да се уопште одазивају позиву у репрезентацију... препун им је распоред, и њима и девојкама. док оним кошаркашима цело лето слободно, али неће да играју.
|
_________________ Biti isti,
Biti poseban,
Biti slobodan,
Biti samo svoj! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|