www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Studentska prostitucija u procvatu!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 12:04 am    Naslov poruke: Studentska prostitucija u procvatu! Na vrh strane Na dno strane

Memoari jedne mlade devojke, koja je prisiljena da se prostituiše kako bi mogla da plati studije, potresli su ovih dana Francusku.
"Zovem se Laura, imam 19 godina, studiram strani jezik i moram da se prodajem da bih platila studije. Nisam jedina, mislim da oko 40.000 drugih devojaka mora da pribegne ovom načinu zarade" otkriva ona u knjizi "Moje skupe studije - Studentkinja, 19 godina, zanimanje - prostitutka".
"Nisam rođena sa srebrnom kašikom u ustima, ne znam za luksuz i lakoću. Moja želja za učenjem uverila me je da je studiranje predivno i bezbrižno. Nikad nisam mislila da će prva godina na fakultetu biti pakao" piše Laura
Studentska prostitucija sve je rasprostranjenija, a većina "zaposlenih" klijentelu pronalazi na Internetu.
"Nema druge, kada ne možete da skrpite kraj sa krajem" piše Laura, čija je majka medicinska sestra, a otac radnik. Žive u istom gradu, ali ne mogu finansijski da je pomažu, niti devojka može da prima socijalnu pomoć, pošto su joj oba roditelja zaposlena.
"Odlučila sam da se javim na internet oglas, u kojem je "mladić od 50 godina" tražio maserku. Od tog trenutka, sve je krenulo, odmah sam se uvukla u prostituciju" opisuje svoje iskustvo Laura, koja će zahvaljujući prodaji svog tela steći diplomu italijanskog i španskog jezika.
Na prvoj "masaži", klijent je platio 250 evra samo za gledanje. Međutim, već sledeći joj je poklonio laptop, ali je za to morala da "plati" učešćem u sadomazohističkim igrama. Klijenti su najćešće bogati, oženjeni stariji muškarci.
Policija procenjuje da trenutno u Francuskoj ima oko 20.000 slučajeva kao što je Laurin. Pored njenih memoara, potresan uvid u ovaj fenomen pruža i studija "Studentska prostitucija" Eve Klue, koja je samo četiri godine starija od Laure.

(MONDO)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Confused Sad

ne podrzavam nikako ali mi je jako zao sto ima jako dobar motiv da bi zaradila pare ali na totalno pogresan nacin

" I know the way to fuck them all...."

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 37

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e jbg... za ovo mi nije potrebna knjiga da bih video u KG-u...
Na samo 300m - 400m od moga stana mozete naci dosta studentkinja koje zaradjuju za skolovanje...
I nazalost, klijentela im nisu bogati Kragujevcani, vec mozete misliti ko sve ne odlzi tamo (nisam probao niti hocu Wink )...
Tako da nemaju samo Francuzi problem sa tim, vec i mi....

sunny_lavica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Dec 2007
Mesto: sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 2:52 am    Naslov poruke: sebicna.... Na vrh strane Na dno strane

jaooo ovo je grozno,a ja se zalim sto stari nece da mi kupi novo auto Confused sad me stid fakat....

Alexxxxandra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 10:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zalosno.... Confused Sad

mina92
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Jul 2007
Mesto: Vrbas

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 08, 2008 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzasno

Aco 88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 25 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima dosta nasih studenata koji uporedo studiraju i rade, ali se ne bave prostitucijom !!! i slazem se sa dameski izabrala je totalno pogresan nacin da zaradi novac !

mrvica92
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 50

Datum registracije: 30 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 1:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hteli da priznamo ili ne, ovoga ima i u Srbiji, pogotovo u Beogradu. Jeste da ima jos nacina da se zaradi kinta, ali ovaj je najlaksi. Imao sam prilike da razgovaram sa par studentkinja koje to rade, zamisljaju da to rade sa svojim deckom pa im pada nekako lakse. Uglavnom su to devojke iz unutrasnjosti pa su se rasirile po Beogradu, onako slobodno, jer ih niko ne poznaje, a i mala je verovatnoca da ce naleteti na nekog iz svog sela. Steta je samo sto nijedna ne zavrsi faks.

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako tuzno... Neutral

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 2:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikako ne podržavam bilo koju osobu koja se bavi najstarijim zanatom pogotovu zato što uvek
se može pronaći izbor,a pazi da i ne poverujem da roditelji ne mogu da im obezbede normalan život ,pa ne svodi se studentski život samo na faks i skitanje i bogato razbacivanje parama da bi se dokazali pred kolegama .

Marjan84
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 03 Feb 2008
Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 2:54 pm    Naslov poruke: :( Na vrh strane Na dno strane

Njoj se obistinila uzrecica: "Bez muke nema nauke" sta ces takav je zivot. Na sve te natera muka!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Studentska prostitucija u procvatu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon