:: |
Autor |
Poruka |
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★

|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597

|
|
ja sam se sa 17 udala i ne kajem se
|
|
|
|
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
Udacu se kada budem dovoljno zrela za tako nesto, jer udaja nema veze sa time koliko imam godina, vec sta mi je u glavi
Postoji samo idealno vreme za radjanje-to je oko 25. god- tako kazu naucnici
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
da, da, da
blago meni ako ce mi neko drugo govoriti kad cu radjati dete i udati se...pa makar to bili i naucnici
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
Ma ne kazem ja da cu ga tad radjati, nego tako kazu da je telo zene tad najspremnije za radjanje, sta vec , da ne idemo sad u off-topic.
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
mene moja mati rodila sa 35 i ja ispala super.
biološki je možda zdravije do 30-te roditi ali kaj sad na silu da rađam i udajem se jer će možda poslije bit rizičnije? jbg, ne mogu to nikad znati. ne slušam naučnike.
da ne skrećem sa teme, evo i sad kad imam dobru financijsku situaciju, posao, uskoro ću diplomirat i ne znam kaj sve bih i mogla pružit tom djetetu, i da imam frajera kojeg obožavam opet bi mi i sad bilo prerano.
jednostavno, ne osjećam se dovoljno zrelo podjeliti s nekim već sad svoj život.jbt, a kamoli sa 17. ajme.
imam frendicu koja se udala prošle godine i lijepo joj je. ma svaka čast onome tko je spreman na to. stvarno.
|
|
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
sa 25
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Znam da je ženska tema u pitanju,al' nisam mogao da odolim da ne dam svoj komentar.
Idealno vreme za udaju je drugi ili treći mesec trudnoće.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
Mala-23 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 29 Mesto: Germany

|
|
Johnny-Delija je napisao/la sledeće: |
Idealno vreme za udaju je drugi ili treći mesec trudnoće.  |
jeste ... to je postalo sada IN
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Citat: | ja sam se sa 17 udala i ne kajem se |
tek ti je,koliko, 18? imas jos vremena
evo,radila ja neki test na facebooku, i tako klikcem ja i klikcem i klikcem,kad oni meni onda lepo kazu-citiram:"According to the Wedding Algorythm, You Will Marry In: 4 YEARS AND 1 MONTHS". hmn... videcemo,videcemo ))
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Sigurno ne sad
Ima vremena..Mislim da je najbolje vreme za udaju od 26-7 god.pa nadalje..
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Udala sam se kao maloletna sa 17 godina, sada sam u drugom stanju, i ne nije beba bila uzrok udaje. Idealno vreme za udaju ne postoji. Kada se pronađe osoba sa kojom možete i želite provesti život tada je idealno vreme. Meni je jako lepo u braku i zaista se volimo i lepo slažemo, međusobna tolerancija, dogovori i razumevanje su temelj svega. Brak je za mene nešto sveto što treba čuvati kao blago do kraja života. Tako će i biti u mom slučaju.
|
|
|
|
|
 |
MARIJA-92 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Dec 2008 Poruke: 59 Mesto: Beograd

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|