:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi A u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2009. godine zajedno sa selekcijama Italije, Bugarske, Madjarske i Finske, odlučeno je u subotu žrebom u Veneciji.
U grupi B igraće selekcije Portugalije, Letonije, Makedonije i Estonije, u grupi C takmičiće se Francuska, Turska, Ukrajina i Belgija, dok će u grupi D biti nacionalni timovi Izraela, Češke, Bosne i Hercegovine i Velike Britanije.
Direktan plasman za Eurobasket u Poljskoj 2009. godine, koji će se igrati od 7. do 20. septembra, izboriće četiri prvoplasirane ekipe i tri najbolje drugoplasirane selekcije.
Šest od deset preostalih reprezentacija učestvovaće u dodatnim kvalifikacijama. One će biti podeljeni u dve grupe, posle kojih će najbolje odigrati dvomeč za poljsku vizu. Četiri najlošije selekcije takmičiće se za opstanak u elitnoj diviziji.
Kvalifikacije će se igrati 20, 23, 27. i 30 avgusta, a zatim 3, 6, 10, 13, 17. i 20. septembra ove godine.
Dodatne kvalifikacije biće na programu 5, 8, 11, 14, 17. i 20. avgusta 2009. godine, a baraž dueli 27. i 30. avgusta, tik uoči Evropskog prvenstva.
(MONDO)
|
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Da mi je neko 2002. godine rekao da ce Srbija igrati kvalifikacije za prvenstvo Evrope 2009.,mislio bih da je lud.....al evo sta se desava....pa zar nam i za basket trebaju kvalifikacije???????????
Ali nema veze,verujem u nase momke............
|
|
|
| |
|
 |
KK_Niksic_15 ~<2_High_4_U>~

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 1575 Mesto: Niksic,Montenegro...

|
|
Volio bih da prodju...............
|
_________________ Ko hoce da vidi kako Vukota(moj drug) jede papir, i jos mnogo toga u vezi sa njim, neka klikne OVDJE |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
E ako iz ove grupe ne budu uspeli da izvuku najbolju drugoplasiranu ekipu ili pak prvo mesto onda bolje nemoj nista ni da planiraju
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
E stvarno, ovo ako ne prodju onda nek se ubiju.. I da nas ne brukaju vise...
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
idemo mi na EP sigurno
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|