www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sedmoro mrtvih u požaru u kafiću u Novom Sadu!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 33

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa lepo pise:
"Molimo vas da ne pusite i ne prolazite sa cigaretom kroz hodnik i stepeniste!"
Ne kapiram zasto ne citaju upozorenja???

Iskreno,zao mi je nastradalih i njihovih porodica... Sad
A povredjenima zelim brz oporavak

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
...krajnje vreme da pocne da se poshtuje zakon o zabrani pushenja na javnim mestima...?

ma jeste, ajd sad udri po pusacima....a sta ako je neki pijani nesto greskom uradio? igrao se upaljacem ili slicno, a da je nepusac? da onda trazimo i zabranu alkohola zauvek? ma daj

" I know the way to fuck them all...."

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, nepushaci obicno nose upaljace...

The tears of a clown make the whole world laugh.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znaci nepusaci se druze samo sa nepusacima?

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne zelim sada da skrecem sa tragedije pricu ali mnogo se vadish, videcemo shta je uzrok pozara...
i cisto za kraj: Zeleli ste u EU, tamo ako upalite cigaretu u delu za nepushace prilepice vam kaznu od 20 do 50 evra, zavisi od zemlje, za svaki pikavac koji bacite na trotoar josh 20 pa eto, cisto da se navikavate, trazili ste, uzivajte.

The tears of a clown make the whole world laugh.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas zato sto cemo da vidimo, ne bi trebao tako da em da skreces s teme, em da pricas stvari koje nemaju veze sa vezom

nastavljamo dalje

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 4:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
Ne zelim sada da skrecem sa tragedije pricu ali mnogo se vadish, videcemo shta je uzrok pozara...
i cisto za kraj: Zeleli ste u EU, tamo ako upalite cigaretu u delu za nepushace prilepice vam kaznu od 20 do 50 evra, zavisi od zemlje, za svaki pikavac koji bacite na trotoar josh 20 pa eto, cisto da se navikavate, trazili ste, uzivajte.

Ne razumem, zeleli ste? Svuda se dogadjaju nesrece, svaki dan se ugasi negde mlad zivot... ako ne osecamo zalost, zbog tudje nesrece... jako brzo oseticemo slicno na svojoj kozi... sudbina

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sasvim sigurno se neko "zezao"... Sto puta sam gledao kako neki pale papir da bi gledali kako tinja, ali perje je drugo.

Ko zna šta je tom piromanu bilo u glavi. Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shiseido je napisao/la sledeće:
Francuskinja je napisao/la sledeće:
i u kaficu nisi miran vise Laughing

Smešno, jel'? Rolling Eyes

MONDO - Troje povređenih je prebačeno u bolnicu i u teškom su stanju.
Teško su povređeni Vladan D. (20), Aleksandar A. (25) i Maja M. (21), izjavio je dežurni lekar Kliničkog centra Vojvodine Sava Đermanov. On je agenciji Beta rekao da su njih troje zadobili veoma ozbiljne povrede, a da je najteže povređen Vladan D. koji je u neposrednoj životnoj opasnosti.

Ma nije smesno normalno nego sam mislila u smislu kafica.....nemas nigde mira Wink

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2008 6:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Francuskinja je napisao/la sledeće:
Ma nije smesno normalno nego sam mislila u smislu kafica.....nemas nigde mira Wink

meni i dalje tu nista ni smesno ni zabavno nije...da li je trebalo jos mladih da izgubi zivot pa da situacija bude ozbiljna?

ne znam...meni tuga uhvati kad ovako nesto cujem...tim pre sto sam skoro bila u tom kaficu Neutral

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

zutopile
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 26 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 18, 2008 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...sta reci nego usas...klinci su to bili.... Crying or Very sad

limanka3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Nov 2007
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 18, 2008 3:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pozar nije izazvan zbog ne paznje pusaca ili igranja nekog piromana
Nego je namerno podmetnut,a i ta zgrada u pasazu gde je bio kafic je bila stara 100 god. tako da i instalacije i sve je bilo staro i lako je moglo doci do pozara.
Jedino mi je zao tih ljudi koji su poginuli,a ipak i njih troje je u bolnici u teskom stanju od danas je kod nas u novom sadu trodnevna zalost proglasena.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sedmoro mrtvih u požaru u kafiću u Novom Sadu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon