www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Privatni Fakulteti
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 30, 2007 10:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

recimo da je arhitektura 240 000 Neutral ja sam na filozofskom i ne bi me cudilo da za ovu godinu bude jos nekog povecanja cena Rolling Eyes toliko o tome da su privatni znacajno skuplji Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 01, 2007 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:

Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Ma jooook uopće nisu,samo što ja plaćam 37 000 dinara da bi studirala turizam na državnom faksu
a na Singidunumu (odsek turizam) bih plaćala 1500eura ( to je 120 000 dinara ). Laughing Laughing

Nemoj da pričaš nešto takvo kad se ne razumiješ.
I ne vređaj se toliko, ljudi samo hoće da ti objasne da žele diplomu koju će priznavati svi svuda a ne neku nevažeću nakon toliko datog novca. Wink

Uostalom, kad si već krenuo u paljbu - džabe meni privatni faks i lako prolaženje kad mi poslije traže znanje. Pa a bih se radije da dobijem na laganicu 6 a onda kad se zaposlim pojma nemam što da radim. Wink

Ne vredjam ja nikog.Ja ti kazem da ako zelis da ucis,mozes da naucis na privatnom.I ja sam isto rekao da sa sesticom moze svako da prodje,ali ako hoces da naucis i da se kasnije zaposlis,mozes i to dobro.Moja sestra je zavrsila akademiju lepih umetnosti i sad se zaposlila i ima preko 1000evra platu!!!Malo srece,mnogo znanja,to je dobitna kombinacija.Mozes ti da zavrsis i Oxford,al ako ne znas da se snadjes i ne posreci ti se mozes da zavrsis u trafici.A naravno da ima i dzabelebarosa al sta ces.Na svakom je faksu tako.I dal mislis dal ce oni nesto da urade u zivotu???Pozz

Shmexy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 19 Okt 2007
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 23, 2007 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

treba ih ukinuti ili doneti neki zakon kojim bi se bolje regulisao njihov rad

tanjica20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to mi je bas bezveze

Mery87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 30 Nov 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 1:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam na privatnom fakultetu i zadovoljna sam celokupnom organizacijom i nacinom rada. Istina je da privatni fakulteti nisu na dobrom glasu, neki s razlogom, ali treba birati samo najbolje. A sto se zaposlenja tice, na prvom mestu je iskustvo a tek kasnije diploma. Sem toga znanje se najbolje stice praksom, a ne bubanjem.

hubclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 23 Avg 2004
Mesto: cacak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 4:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Misljenja su razclita sto se tice privatnih fakulteta, ja sam trenutno na II godini Fabusa tj Fakulteta za Usluzni Biznis Novi Sad i iskreno ne mogu se pozaliti ali kao sto sam rekao misljena su razlicita.....

sladjanj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 03 Jun 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 19, 2008 4:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Studirao sam i na drzavnom i na privatnom fakultetu,i mogu da kazem,da je znanje koje se stice i na jednom i na drugom priblizno jednako! Razlika zbog koje sam se i prebacio na privatni pravni fakultet je sto te na svakom drzavnom tretiraju kao obicno smece,a na privatnom postuje se svaki ulozen dinar(naravno,upisite privatni) A to sto neki pricaju,kao na privatnom se manje uci,nema veze sa mozgom( upravno pravo od nas 50 prijavljenih u prvom roku,48 je palo ispit) Najbolji primjer stanja u kome se nalaze drzavni fakulteti je proslogodisnji skandal na Kragujevackom univerzitetu,mislim da je slicno stanje i na ostalim drzavnim univerzitetima u Srbiji,potrebne su korjenite promjene! Sve dok fakultet posjeduje akreditaciju,niko nema pravo da ga omalovazava samo zato sto je privatni! Te licence je dodjelio neko ko je mnogo strucniji i skolovaniji od svih nas na ovom forumu!

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 19, 2008 4:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ovde sve je skuplje i skuplje kolko sam chuo Rolling Eyes Mnogo ima naroda i gradnje, a radnih mesta malo. Nije problem, uvezi pa za sledec'u godinu budzet svezi im je fazon, mislim vec' godinama. Dodji kao profesionalac, ali pripremi guzu za birokratski palac. Mr. Green

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

secerna vuna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 19, 2008 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja studiram na privatnom fakultetu. Vise mi se isplati nego drzani isti, ekonomski da sam na samofinansiranju posto je jeftinija skolarina a i samo to se placa. Na drzanim ti puno toga nakarikaju, pogotovo ako si na samofinansiraju. Ja sam zadovoljna, lakse mi je nego u srednjoj skoli, mada je to prica za sebe(moja srednja). Mada ovde ima strasno puno debila koji se zale. Evil or Very Mad Ja to ne mogu da razumem. Stvarno se zanemarljivo malo uci, ali nemam utisak da se na drzavnom nauci vise, ja na svom faksu imam praksu, drugi nemaju. I profesori pricaju jasno i glasno i moze dosta toga da se nauci na predavanju.

ljubo085
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 17 Nov 2007
Mesto: bar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sve zavisi kakav je taj privatni fakultet, fax na kojem sam ja je u okviru Univerziteta tako da ga priznaju sve firme. U globalu sam zadovoljan,organizacija nije losa,mora malo da se zapne na knjigu,znaci nema 'na lepe oci' kao negde Laughing naravno da je na drzavnom teze,i da se upises,i da prodjes...

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 43

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam za privatni fakultet. Postuju te kao coveka i studenta, a ne brisu pod sa tobom...

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 11:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam za privatni fakultet posto sam isla i u privatnu skolu i mnogo se razlikuje od drzavne! Ne podcenjujute i ne gledaju te kao coveka nize vrednosti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Privatni Fakulteti Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 8 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon