:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Zbog hirovitih zahteva za svoje pojavljivanje na dodeli Gremi nagrada, Majkl Džekson nije ni dobio odobrenje da istoj prisustvuje.
Slavni, bezbroj puta estetski rekonstruisani star je na ovogodišnjem Gremiju trebalo da proslavi 25 godina od izlaska albuma "Thriller", a jedan od njegovih zahteva je bio da celo veče bude posvećeno baš njegovoj karijeri, piše "New York Post".
Džekson je u svom bizarnom osobenjaštvu otišao dotle da je tražio i da se kreira potpuno nova nagrada samo njemu u čast, a koju bi mu, pa naravno, dodelile osobe koje bi on sam izabrao.
Prema njegoj zamisli, on bi se tokom večeri čak 30 puta pojavljivao na sceni, a svi bi bili dužni da ga oslovljavaju sa "kralju popa".
"Producent ceremonije dodele Gremi nagrada Ken Erlič je po svaku cenu hteo da dovede slavnog Džekoa na dodelu, ali je odustao kada je video nemoguće zahteve koje je pevač tražio za svoje prisustvo", navodi list.
Džekson je povodom 25 godina od izlaska njegovog najuspešnijeg albuma izdao "Thriller: 25th Anniversary".
Američki mediji navode da će se uskoro pojaviti i novi album nekada jedne od najupešnijih pop zvezda.
(MONDO)
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Je l' tražio i da mu dodele još i Nobelovu nagradu, orden narodnog heroja i pehar za skok u vis (na 100m)?
|
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
Ne ne ne, sve je to malo za njegovu licnost i visinu!!! Ja mislim da je on zasluzio da u najmanju ruku u njegovu cast nastane nova religija.... jedino "nisam siguran" koga bi izabrali za Boga ...u stvari nema tu sta da se bira, on to valjda odavno jeste samo sto to neuki narod jos ne vidi!!!
Strasno, ako je stvarno trazio sve ono sto su napisali onda stvarno... ma ostao sam bez teksta!
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Mora da mu pored tolike plastike fali i neka daska u glavi
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Njemu odavno fali dobar stolar i nekoliko dasaka.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|