:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Pevačica Dženifer Lopez rodila je blizance, prenosi magazin „Pipl”. Lopezova (38) porodila se noćas u bolnici na Long Ajlendu u Njujorku. Blizanci dečak i devojčica prva su deca Lopezove i glumca Marka Antonija, koji iz prethodnih veza već ima kćerku i dva sina. Početkom sedmice američki mediji javili su da je „Pipl” platio između četiri i šest miliona dolara za ekskluzivna prava na prve fotografije blizanaca.
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Lepo. Sve čestitke.
dameski je napisao/la sledeće: | Početkom sedmice američki mediji javili su da je „Pipl” platio između četiri i šest miliona dolara za ekskluzivna prava na prve fotografije blizanaca. |
Narode, odmah da vam kažem da ovo nije sramota niti iskorišćavanje dece. Kad je "Pipl" blesav da plati toliko - neka mu. Na budalama je najlakše zaraditi i tih par miliončića kad hoće toliko da plate.
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
pa vratice se to njima, svi ce biti zainteresovani da vide male Lopezove....
pa dobro, trazim i ja na internetu da vidim npr Bekamovu decu ili Madoninu, da vidim na koga lice, koliko su porasli.mene to zanima....ne kazem da sad treba da se medijski eksponiraju ali sta fali par slika? ili da, kad sam videla koliko kcerka Kurta Kobejna lici na njega
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Meni je dargo za nju da je rodila jer nikakvo ranije da zatrudni......
|
|
|
|
|
 |
Zemovka Miss Domaći.de 2008

|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194

|
|
Baš lepo sve čestitke...
Ovoj je primer za naše nazovi zvezde ( mahom pevačice) koje pričaju kako ne mogu imati dece jer bi u tom slučaju njihova karijera bila ugrožena ... već trebaju sačekati...
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
pa i Jenny je sacekala , da izgradi karijeru....koliko ja znam, ima 38 godina
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|