Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Jeste li možda gledali na vestima intervju sa njima? "Radile smo isto što i ostali..."
Tragikomedija: u vestima su im lica bila "zamućena". Verovatno da ih neko ne prepozna, ali se na snimku na Youtube vide jasno. I Maja i Jovana.
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
Ma to metak u celo i gotovo Nema tu sta drugo.......
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
"Krale smo, kao i svi ostali"
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Ljudi, šta vam je, ima ovoga svugdje po svijetu, ne samo u Begešu.
Gdje ima nereda ima i lopova.
Samo se sjetite uragana Katrina u New Orleansu, koliko i kako se tamo kralo, ovo je još šala!
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
aureliano je napisao/la sledeće:
Samo se sjetite uragana Katrina u New Orleansu, koliko i kako se tamo kralo, ovo je još šala!
Zanimljivo ali bash to mi je palo na pamet...
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
Povrh svega devojka kaže 'Ova država je u rasulu'! Ccc... Ta, nije valjda
Ma, ima šljama svuda, to stoji, ali treba da ima i pendreka
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
e jadnice
pa još su šokirane komentarima... pa još je 300 000 hiljada ljudi krenulo da krade pa su one jadne morale da se pridruže... strašno
Gde 300.000 ljudi? Toliko je bilo na (mirnim) demonstracijama, a ne u krađi.
Par hiljada huligana je bilo pred ambasadama, a oni su posle krenuli u pljačku. Da je bilo 300.000 ljudi - ne bi ništa ostalo od Beograda, pa ni dugmići!
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
evo malo prije sam slušo, njihov odvjetnik kaže ako se dokaže da su one razbile prodavnicu i pljačkale, moguća osuda je čak 10 godina, a ako su "samo" krale, predpisana kazna je od 1 do 10 godina.
sramota, djeca su to, ko fol došle zbog Kosova!? ma daj, došle jel su očekivale provod! isto ko i ja na našim demonstracijama 2000-te godine, otišo jer sam znao da če biti piča, naroljo se i baco jaja na parlament
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 46
Konjanik je napisao/la sledeće:
sramota, djeca su to, ko fol došle zbog Kosova!? ma daj, došle jel su očekivale provod! isto ko i ja na našim demonstracijama 2000-te godine, otišo jer sam znao da če biti piča, naroljo se i baco jaja na parlament
U pravu si. Došle su radi zezancije koja (logično) sledi posle govora i molebana, a to što su videle razlupane izloge i policiju koja vija ostale huligane (ko će u takvim trenucima čuvati svaki polupan izlog?)...
Što je džabe - i Bogu je drago.
I ja sam išao na demonstracije 96/97 samo da bi se proveo (i vij'o ženske ).
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
Baš je bilo ovde na slovenačkim kanalima, da su jih uhapsili te dve devojke i da jih čeka do 9 godina zatvora...
jerotije rank
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
Kao prvo, ovo je politicka vest, a politika je zabranjena na ovom sajtu. Celu ovu pricu gura B92. Zapitajte se zasto. Da je neko postavio vest da je decko izgoreo u ambasadi, verovatno bi bila sklonjena, a ova nije. Ne znam zasto.
Danima se vec prica o tome kako su dve devojke pokupile neke stvari iz nekih butika. Pa sta? Ni prve ni poslednje koje su krale. Znate li samo koliko se kradja pocini u toku dana u Beogradu? I to mnogo vecih od ove! A sto o njima ne pricate?
Kao sto rekose neki pre mene, u svakim demonstracijama se nadje neko ko ce iskoristiti guzvu. Pa od 10 ljudi, bar 2 ce biti lopovi, a kamoli od 300 hiljada! Nista neobicno.
Secam se kad smo postali prvaci sveta u kosarci u Indijanapolisu, od Kalemegdana do slavije nisi mogao da nadjes citav semafor, a kamoli butik ili prodavnicu. Svi lokali u Knez Mihailovoj su bili opustoseni! A je l' to neko spomenuo? Nije.
Dakle, sasvim normalna stvar i sasvim normalna slika, samo neki mediji od toga prave vest iz nekih svojih interesa.
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on...
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2
Strana 2 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma