:: |
Autor |
Poruka |
* Lucky * Iskusni član

|
Godine: 100
Datum registracije: 14 Jan 2008 Poruke: 807 Mesto: tamo daleko ...

|
|
Muškarac u Kalesiji na sjeveru Bosne ukrao je autobus kako bi slijedio svoju navodno nevjernu djevojku.
Nakon što je dobio sms poruku u kojoj je pisalo da mu je djevojka viđena u susjednom gradu s drugim muškarcem, 26-godišnjak je odlučio pronaći je, izvijestio je u utorak list Dnevni avaz.
Budući da nema vlastiti automobil, otišao je na kolodvor gdje je ukrao autobus mjesnog prijevoznika. Policija ga je uhitila dok je za volanom ukradenog autobusa pokušavao ući u trag djevojci i njezinom navodnom ljubavniku.
U pritvoru je ponovno dobio sms u kojemu je pisalo: "Sve je bilo samo šala".
(Hina)
|
|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
ne igraj te se sa Bosancima, eto, zbog ljubavi če se i avtobus da ukrade
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ali poslednja recenica je
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | ali poslednja recenica je  |
nisam ja reko da smo pametni Bosanci, samo kažem, kod nas se sve čini za lljubav . još je veća budala onaj koji mu posla takvu poruku
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Citat: | nisam ja reko da smo pametni Bosanci, samo kažem, kod nas se sve čini za lljubav Wink |
Ovaj momak zaslužuje orden Bosanac, a ljubavno preduzimljiv - pozitivno sam šokirana
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Citat: | nisam ja reko da smo pametni Bosanci, samo kažem, kod nas se sve čini za lljubav Wink |
Ovaj momak zaslužuje orden Bosanac, a ljubavno preduzimljiv - pozitivno sam šokirana  |
ne samo orden za postignuto, nego orden specialnih zasluga u području ljubavi i snalažljivosti kod krađe brzih prevoznih sredstava
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|