:: |
Autor |
Poruka |
daliborvucko Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Mar 2007 Poruke: 55

|
|
najprotv mislim da su ribice najzahtevniji kućni ljubimci
|
|
|
|
|
 |
daliborvucko Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Mar 2007 Poruke: 55

|
|
mislim da ako su u kući i ribice i mačka, nema opasnosti za ribice pošto mačka sigurno neće ući u akvarijum pošto nikako ne voli vodu.
|
|
|
|
|
 |
Flave Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 31 Mesto: Nis

|
|
ma kakve ribice
|
_________________ Duke |
|
|
|
 |
granger_ Banovan! Wanted!

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473

|
|
svidjaju mi se ribice...tata ih obozava,ima 3 akvarijuma,jedan velik i dva manja...i u dvoristu je napravio prelijep bazen i tu drzi ribice...ali ja vise volim pse ili macke...mogu da se igram sa njima a ribice su lijepe za gledanje...
|
|
|
 |
***malena*** Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jul 2007 Poruke: 60

|
|
Ribice mi se mnogo svidjaju i obozavam ih, imala sam pre jedan divan akvarijum i oko jedno 30 ribica, divno je za ukras u stanu. Sada trenutno imam jednu ribicu "BETTA FISH" i ima 2 pune godine, jako je slatka, betta fish one vole da budu same u akvarijumu, lake su za odrzavanje. Moja ima sarenkaste boje tamno crvenu, ljubicastu i plavu divne boje. Divne su ribice i imaju predivne boje.
|
|
 |
goran.b Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Avg 2007 Poruke: 105

|
|
Imam akvarijum sa desetak ribica odlicno sam ga uredio.
betta ribicu sam imao jednom stvarno su im lepe boje.
===
|
|
|
|
|
 |
start dis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 33

|
|
nisu zahtevne, lake su za odrzavanje, a pri tome veoma lepe
|
|
|
|
|
 |
Kele **one and only**

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219

|
|
@***malena*** svaka cast... prelepe slike (Betta splendens)sijamskog borca... Nemoj mi zameriti al moram malo da dopunim tvoje izlaganje: svoj naziv "sijamski borac" nosi po tome zato sto se u prirodi muzijaci ne trpe i napadaju druge muzijake ako im ugroze teritoriju. Retko kad oba prezive dvoboj.. Dok u mesovitom akvarijumu jedino juri japanke . Nemoj pokusavati da ubacis dva muzijaka u isti akvarium... Bice ruzan prizor.Retko,retko podele teritoriju meni se samo jednom dogodilo da zive dva u mesovitom akvariumu od 200l.. Posle nekog vremena sam jednog izvadio na 5 min i kad sam ga vratio nazad nastao je haos .. Ako mi neverujes probaj da u vodu ispred borca stavis ogledalce pa ces da vidis transformaciju...
Borac je dvodihalica tako da moze da zivi i u casi vode...
Poreklo:Tailand, Kambodza, Jugoistocna Azija.
Ekosistem:. Mocvara, Pirincana polja.
Temperatura:. 24-29 C ...
|
|
 |
***malena*** Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jul 2007 Poruke: 60

|
|
Kele je napisao/la sledeće: | @***malena*** svaka cast... prelepe slike (Betta splendens)sijamskog borca... Nemoj mi zameriti al moram malo da dopunim tvoje izlaganje: svoj naziv "sijamski borac" nosi po tome zato sto se u prirodi muzijaci ne trpe i napadaju druge muzijake ako im ugroze teritoriju. Retko kad oba prezive dvoboj.. Dok u mesovitom akvarijumu jedino juri japanke . Nemoj pokusavati da ubacis dva muzijaka u isti akvarium... Bice ruzan prizor.Retko,retko podele teritoriju meni se samo jednom dogodilo da zive dva u mesovitom akvariumu od 200l.. Posle nekog vremena sam jednog izvadio na 5 min i kad sam ga vratio nazad nastao je haos .. Ako mi neverujes probaj da u vodu ispred borca stavis ogledalce pa ces da vidis transformaciju...
Temperatura:. 24-29 C ... |
Hvala lepo i meni su se bas te slike svidele...divne su ribice i imaju predivne boje.
Ovo je dobro sto si dodao, to je istina da se muzijaci ne trpe i zato napadaju jedni druge...Nisam nikada pokusavala da ih stavim u jedan akvarijum...
Ali sam imala dve takve ribice u dva odvojena mala akvarijuma, u takvim manjim akvarijumima vecinom budu same zlatne ribice, kao okruglasti akvarijum i priblizila sam akvarijum jedan do drugoga da vidim reakciju riba, (odmah se videla transformacija ribica... ) skroz su se bili rasirili...Zato je najbolje ako imate dve takve ribice da svaka bude sama u svom akvarijumu...Tako sam ih i ja imala svaka ribica je bila posebno sama u svom akvarijumu...
Sada trenutno imam samo jednu ribicu "Sijamskog Borca"... Moja ima sarenkaste boje tamno crvenu, ljubicastu i plavu divne boje, divne ribice...
|
|
 |
goran.b Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Avg 2007 Poruke: 105

|
|
***malena*** je napisao/la sledeće: | Kele je napisao/la sledeće: | @***malena*** svaka cast... prelepe slike (Betta splendens)sijamskog borca... Nemoj mi zameriti al moram malo da dopunim tvoje izlaganje: svoj naziv "sijamski borac" nosi po tome zato sto se u prirodi muzijaci ne trpe i napadaju druge muzijake ako im ugroze teritoriju. Retko kad oba prezive dvoboj.. Dok u mesovitom akvarijumu jedino juri japanke . Nemoj pokusavati da ubacis dva muzijaka u isti akvarium... Bice ruzan prizor.Retko,retko podele teritoriju meni se samo jednom dogodilo da zive dva u mesovitom akvariumu od 200l.. Posle nekog vremena sam jednog izvadio na 5 min i kad sam ga vratio nazad nastao je haos .. Ako mi neverujes probaj da u vodu ispred borca stavis ogledalce pa ces da vidis transformaciju...
Temperatura:. 24-29 C ... |
Hvala lepo i meni su se bas te slike svidele...divne su ribice i imaju predivne boje.
Ovo je dobro sto si dodao, to je istina da se muzijaci ne trpe i zato napadaju jedni druge...Nisam nikada pokusavala da ih stavim u jedan akvarijum...
Ali sam imala dve takve ribice u dva odvojena mala akvarijuma, u takvim manjim akvarijumima vecinom budu same zlatne ribice, kao okruglasti akvarijum i priblizila sam akvarijum jedan do drugoga da vidim reakciju riba, (odmah se videla transformacija ribica... ) skroz su se bili rasirili...Zato je najbolje ako imate dve takve ribice da svaka bude sama u svom akvarijumu...Tako sam ih i ja imala svaka ribica je bila posebno sama u svom akvarijumu...
Sada trenutno imam samo jednu ribicu "Sijamskog Borca"... Moja ima sarenkaste boje tamno crvenu, ljubicastu i plavu divne boje, divne ribice...  |
imao sam i ja sijamskog borca!
u pravu si boje su im bas lepe!!
|
|
|
|
|
 |
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76

|
|
Imam već 2 godine akvarijum od 100L sa nekoliko ribica. I samo volim povremeno da ih posmatram. Opušta me. Inače ništa ne znam o tome, niti me interesuje. Hteo sam da ih poklonim nekome ali sestra navalila da ostanu. I tako smo se dogovorili, ona da se brine o njima a ja samo da ih gledam.
|
|
|
|
|
 |
nanica123 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 28 Maj 2008 Poruke: 84

|
|
super mi je kad neko ima ljepo sreden akvarijum...........a i mislim da to nije puno zahtjevno odrzavati.......uglavnom preljepo izgleda
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|