www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dino Dvornik i Mina Kostić ulaze u kuću!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gvozden, Ajs Nigrutin...u Kući VB

Novi serijal VIP izdanja Velikog Brata počinje u subotu, a ljubitelji ovog rijaliti-šoua razbijaju glavu mozgajući ko bi mogao da se nađe u Kući.

"Blic" je objavio da će se u trci za 50.000 evra, po receptu prošlog serijala, naći pevačice, manekenke, i "problematični" muškarci sa ex-yu scene.

Kuća će navodno ugostiti "džepnu Veneru" folka Minu Kostić, njenog kolegu Eru Ojdanića, ali i prilično nepoznatu starletu Katarinu Ostojić, koja nastupa pod nadimkom Kaya. Prema pisanju "Blica", lepotice će predstavljati manekenka, nova članica grupe Models, Anastasija Buđić, kao i prošlogodišnja Mis Crne Gore, Ivana Knežević.

"Producenti su najpre hteli Mileta Kitića, ali je nakon pregovora odbio. Era će biti više nego zanimljiva zamena", kaže dobro obavešteni izvor beogradskog lista.

Prema nezvaničnim saznanjima MONDA, u Kuću bi, između ostalih, trebalo da uđu Dejan Gvozden (frontmen pop-rok grupe "Kristali"), reper Ajs Nigrutin, a pominje se i ime manekenke Anđelije Vujović.

Era Ojdanić je za MONDO izjavio da ga iz producentske kuće "Emotion" još niko nije kontaktirao, ali da bi poziv prihvatio.

"Mene su još pre 25 dana novinari pitali da li bih učestvovao u VIP Velikom Bratu. Čuo sam da je objavljeno da se i moje ime spominje, ali sam se iznenadio. Otkud sad to odjednom, kad me niko nije zvao!? Veliki Brat me nije pozvao, odnosno ljudi koji vode taj šou. Ako me, ipak, pozovu, razmisliću, ali mislim da bih se oprobao i na tom polju i mislim da bih napravio veliko iznenađenje za sve gledaoce. Ja sam čovek koji se ne folira. Ako me pozovu, ušao bih u Kuću", kaže Ojdanić, veliki zabavljač na srpskoj estradi.

On je rekao da je gledao Velikog Brata, kako serijale sa "običnim" ljudima, tako i prvi serijal sa poznatim ličnostima. "Interesantno mi je to, ali treba dosta koncetracije da bi se boravilo u Kući toliko dugo. Zavisi mnogo i od toga ko je sa vama u Kući", kaže Ojdanić.

Pitanje koje se samo nametnulo je - sa kim bi Era voleo da bude u Kući, narano ako mu se ukaže takva prilika?

"Od žena bih voleo da pozovu Zlatu Petrović, Minu, Indi, Tanju Savić...Što se tiče muškaraca, bio bih u Kući sa Miltom Kitićem, Batom Zdravkovićem, i sa Borom Drljačom da nam bude kuvar, a Snežana Savić sekretarica!", odgovara Ojdanić u svom stilu.

Dino Dvornik otkazao učešće zbog situacije u Srbiji

U Kuću bi mogla da ušeta i "loto devojka", "Plejboj devojka", pevačica i zvezda kućnih videa za odrasle, Suzana Mančić.

Ex-yu "selebritije" trebalo je da predstavlja hrvatska funk zvezda Dino Dvornik, koji je već imao prilike da se oproba u životu pred kamerama - pre nekoliko godina, Dino i njegova porodica napravili su reliti šou "Dvornikovi", po ugledu na "Ozbornove". Njegova supruga Danijela inače će gostovati u hrvatskom izdanju VIP VB, ali je za hrvatski Index porekla učešće svog supruga u srpskom izdanju.

"Dino neće učestvovati, bilo je pregovora, ali prelomila je trenutna situacija u Srbiji" rekla je Danijela Dvornik.

Predstavnik Bosne verovatno će biti folk pevač Nazif Gljiva, autor folk hitova kao što je "Neću, neću dijamante" Halida Bešlića.

U Kuću će možda ući i sin pokojnog voditelja Milovana Ilića Minimaxa - Vladimir, poznatiji kao Ila iz rep dueta Sha-Ila.

Mnogo je nagađanja o novim ukućanima, naročito pošto mediji prethodnih dana objavljuju ko je sve odbio kuću "Emotion" - fudbaler Nikola Trajković, bosanski pevač Deen, glumci Kalina Kovačević i Marko Živić...

Ko će zaista ući u kuću, pogledajte na televiziji B92 u subotu, prvog marta u 21 h.

(MONDO)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Ajs? hahahahahahaha

The tears of a clown make the whole world laugh.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Biće zanimljivo da gledamo kako će da napravi budalu od sebe. Mr. Green

Kao da to do sad nije učinio Mr. Green

*Rastaman*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 27 Feb 2008
Mesto: Bgd

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Twisted Evil Samo da udje gospodjica mina sa njenim bujnim....

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Rastaman* je napisao/la sledeće:
Twisted Evil Samo da udje gospodjica mina sa njenim bujnim....

Za to ne brinite Wink Smišljeno biraju da ima šta da se vidi Very Happy

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 6:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

VB VIP: U Kuću ulaze Galeb, Zorica, Milić...

U Kuću VIP Velikog Brata u subotu će ući, pored već najavljenih, još neki gosti iz sveta slavnih.

Kako smo ranije pisali, za nagradu od 50.000 evra boriće se folkeri Era Ojdanić, Nazif Gljiva, Mina Kostić, hiphoperi Ila i Ajs Nigrutin, "modelsica" Anastasija Buđić... List "Alo", čiji su novinari navodno imali uvid u konačan "spisak stanara", prenosi da će u Kuću ući i roker Milić Vukašinović, pevačica narodne muzike Zorica Marković, i voditelj kanala MTV Adria Galeb Nikašević!

Kuća na Košutnjaku u potpunosti je renovirana kako bi ispunila njihove VIP zahteve, a kao prošle sezone, slavni neće biti snimani u kupatilu.

Za nagradu će se boriti i voditeljka, loto devojka i "Plejbojeva" zečica Suzana Mančić, pevačica Kaya, humorista Slobodan Bićanin Bićko...

Pobednik prošlog VIP Velikog Brata, fudbaler Saša Ćurčić Đani, izjavio je za "Blic" da bi ponovo ušao u Kuću, ali samo ukoliko bi mu bilo zagarantovano da bi pobednik dao nagradu u humanitarne svrhe.

"Ne želim da ljudi pomisle da sam gramziv zbog novca, ušao bih samo da bih zabavio gledaoce" rekao je Đani.

Novi serijal VIP Velikog Brata počinje u subotu, prvog marta na kanalu B92, u 21 h.

(MONDO)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 28, 2008 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Era je kraljina Smile kakvog svet nije vidio. obozavam ga. jedva cekam da gledam taj show.

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 29, 2008 12:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kuća Velikog Brata u zlatnom

Kuća Velikog Brata, koja će u subotu da primi nove VIP stanare, potpuno je promenila izgled. Za razliku od prošlogodišnje jambolije i zebrasto-tigrastih dezena, 12 novih ukućana-poznatih ličnosti će mesec dana živeti u mnogo svetlijem prostoru, sa nameštajem u ljubičastim i zlatnim tonovima.

"Blic" objavljuje fotografiju novog izgleda Kuće. Garnitura u dnevnoj sobi je u zlatnim i ljubačastim bojama, a fotelja više nije crvena već zlatna.

Dnevni sto je tapaciran u ljubičasto i narandžasto, a tepih je krem boje i ukrašen kockastim i čupavim tamnonarandžastim stazicama. Ogledala u kojima će se veoma poznate persone svakodnevno ogledati, više nisu oivičena jambolijom, već ljubičastim satenom i staklasto-srebrnim, šljaštećim, sitnim pločicama.

Kamin sa monitorom i ove godine nije izostao, uz njega tu je i polica sa knjigama koje su ove godine zlatne boje.

A, fotelja na kojoj je nekada najviše voleo da sedi popularni ukućanin Miki Đuričić ovoga puta je prožeta roze-belim kockicama. Tepih sa medvedom je ipak izbačen iz kuće dok je polica sa knjigama ukrašena sa dva akvarijuma.

Ispovedaonica u kojoj će ukućani otkrivati svoje tajne, želje i ono najteže - nominacije, sa spoljne strane je ukrašena šljaštećim sitnim pločicama, dok je oko koje ukućane gleda zelene boje.

(MONDO)

EVIL ANGEL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 29, 2008 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oooo bice tasunanja,....xexex Mr. Green VB the best

barbara91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 29, 2008 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I prosle godine su pricali ko ce uci u kucu, ako su dvoje bili oni koje su najavili.. ne znam.. ali kad bi indy i mina usli to znam da bi bila loodnica.. hahaha Laughing Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dino Dvornik i Mina Kostić ulaze u kuću! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon