:: |
| Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Da ljubav lako može prijeći u posesivnost, na vlastitoj je koži osjetio Timothy Mortimore, kojeg je bivša djevojka u samo dva mjeseca zvala čak 10.783 puta
23-godišnja Lee Amor je bivšeg dečka tijekom 65 dana zvala svakih osam minuta. Osim pozivima, za uznemiravanje se koristila SMS-om i video porukama.
Djevojka simboličnog prezimena Amor, čini se, bila je spremna na sve da vrati svoju ljubav. Bivšeg je dečka optužila da je s njim ostala trudna, a redovito mu je na kućnu adresu slala i pozitivne testove za trudnoću.
Mortimorea je redovito pratila, pa čak i nakon što joj je policija službeno zabranila da mu se približava. Nakon što ni policijska zabrana nije spriječila njezino maltretiranje 25-godišnjak je stvar odlučio riješiti na sudu.
Čini se da je zaljubljenu Amor to ipak urazumilo pa je sudu priznala uznemiravanje. Osim što mora platiti sudske troškove, zabranjeno joj je kontaktirati Mortimorea, a zaradila je i uvjetnu na dvije godine.
'Zadovoljan sam ovom presudom i ona je dovoljna. Nisam htio uplitati sud, ali to mi je bilo jedino rješenje nakon što je počela dolaziti svaku večer i kucati mi na vrata', rekao je Mortimore.
Izvor: SC
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Trebala bi ona prezime promijeniti u Amour ondak...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ima svega i svacega na ovom svetu
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Za ovu vest bi odlično išla muzička podloga "Army of lovers - Obsession"
PS: Imate je na spotovima... mrzi me da tražim link...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|