:: |
| Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Kao što je „Blic” 14. februara ekskluzivno objavio, voditeljka predstojećeg „Evrosonga” (20- 24. maja, „Beogradska arena”) biće voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a Jovana Janković, a društvo će joj praviti pevač i bivši učesnik „Evrovizije” Željko Joksimović. Pre nešto više od dve nedelje, Jovana Janković u izjavi za „Blic” nije mogla da potvrdi informaciju da će biti voditeljka „Evrosonga”, ali je pre nekoliko dana u rubrici Blica „Zvezde intervjuišu zvezde” glumcu Goranu Radakoviću otkrila da bi volela da se nađe u toj ulozi.
- Nisam očekivala da ću voditi izbor za „Pesmu Evrovizije”, ali kako je sve to krenulo, evo na kraju se i obistinilo. Predivno se osećam, srećna sam i uzbuđena. Mislim da je to od nacionalnog značaja i nema ništa lepše nego kada se voditelju ukaže takva prilika - kaže Jovana Janković za „Blic” i dodaje da je zadovoljna što će njen partner na ovoj manifestaciji biti pevač Željko Joksimović.
- Nema veze što Željko nije profesionalni voditelj, on je velika zvezda i pravi profesionalac. Čega god da se dohvati, on u tome briljira. Ne sumnjam da će tako biti i ovoga puta - dodaje popularna voditeljka koja priznaje da nema tremu iako joj je ukazana ovako velika čast.
- Nemam tremu jer ima dovoljno vremena da se pripemim za „Evroviziju”. Znam da me u narednom periodu očekuje puno rada i ako te pripreme budu dobre, nema razloga da sve ne bude savršeno - zaključuje Jovana.
Pored „glavnih” voditelja, iz „Arene” će izveštavati i neko od pobednika šou-programa „Evropsko lice”, koji će voditi predstojeću „Beoviziju”. U igri su Kristina Radenković i Branislav Katić, te Nina Radulović i Đorđe Maričić, dok se očekuje da se kao gosti pojave brojni domaći uspešni sportisti i umetnici (Ana Ivanović, Emir Kusturica, Goran Bregović...). (Blic)
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
gogodancer Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2007 Poruke: 1

|
|
a super željko i ta jovana jel ono tako prvi put čula za nju jedva čekam eurosong da vidim željka
|
|
|
| |
|
 |
Dakilica > sexy angel <

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <

|
|
|
eto znao sam da ce ispaliti ove ljude koji su ostali na kraju takmicenja za evropsko lice, pored svega sto su prosli ti momci i devojke sad dobijaju pozadinsku ulogu.....strasno- eto kako neko tvoj moze da ti uvali posteno.........RTS je presao svaku meru i razum, tj. covek koji ga vodi....
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
To su srpska posla ..samo gledaju jedan drugog da za*ebu ...to do sada nigde nije bilo
Zeljko tu i tamo ali ova d*olja i nije trebala ni malo
|
|
 |
boks72 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Okt 2007 Poruke: 2

|
|
|
Ne bi nas začudilo da se do kraja i sam Tijanić ubaci na voditeljsko mesto.U Srbiji je sve moguće
|
|
|
| |
|
 |
Unusally Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 829 Mesto: GM

|
|
Ma necu da komentarisem samo cu potpisati:
| boks72 je napisao/la sledeće: | | Ne bi nas začudilo da se do kraja i sam Tijanić ubaci na voditeljsko mesto.U Srbiji je sve moguće |
|
_________________ Radim se, a ti?
A to sto mi fali "u" - sta mi vredi rodjen sam sa greskom!!! |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| Dakilica je napisao/la sledeće: | | eto znao sam da ce ispaliti ove ljude koji su ostali na kraju takmicenja za evropsko lice, pored svega sto su prosli ti momci i devojke sad dobijaju pozadinsku ulogu.....strasno- eto kako neko tvoj moze da ti uvali posteno.........RTS je presao svaku meru i razum, tj. covek koji ga vodi.... |
Kakva farsa! Nemam ništa protiv Željka i Jovane, ali da nije u redu - nije...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
| boks72 je napisao/la sledeće: | | Ne bi nas začudilo da se do kraja i sam Tijanić ubaci na voditeljsko mesto.U Srbiji je sve moguće |
Pa da lovi muve po Areni.
A vi samo placajte pretplatu...
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
|
Moze li se ista uraditi bez Joksa,dosadan je nenormalno,svijet ce pomisliti da nam je svima idol i opsesija...Jao tuge...Cemu onda onolika frka oko Evropskog lica...tuzno
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
majski cvet Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2007 Poruke: 18

|
|
|
ja sam ocekivala da ce voditi ovi ljudi sto se takmice za evropsko lice...pa ovo nije fer..toliko cimanje ni za sta.....,al kao vodice beoviziju..
|
_________________ makki |
|
| |
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
i meni je glupo sto ce Zeljko da vodi.....mislim,to je verovatno uradjeno zato sto je kao poznat Evropi jer je bio najbolje plasiran na Evroviziji od svih nasih predstavnika (osim Marije naravno),ali je bzv,jer je on pevac,a ne voditelj.....a ti momci i devojke koji su se takmicili u ,Evropskom licu, stvarno znaju znanje,bolje da su njima dali...
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|