:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Iako je jedna svadba u Engleskoj bila radosna afera i za mladence i za goste, neupućeni posmatrač bi pre pomislio da je bio svedok sahrani, pošto je ceremonija uključivala mrtvačka kola, sanduk i odeću u "gotik" stilu.
Kako piše Dejli Mejl, Džuli Vilijams (45) i Dilon Holrojd (49) odlučili su prirede jedinstvenu predstavu za svoje goste. Mlada je stigla na venčanje u mrtvačkim kolima i sanduku, odevena u crnu venčanicu izrađenu u Viktorijanskom stilu, sa povezima i čipkastim rukavima. Kada je izašla iz sanduka, svog budućeg muža odvela je do matičara na povocu za pse.
Džuli, kojoj su prijatelji dali nadimak "Mortiša", udala se za svoju ljubav iz mladosti, koga je upoznala pre skoro 30 godina.
"Oboje iza sebe imamo brak i decu, ali smo se posle dužeg vremena slučajno sreli prošle godine i shvatili da smo stvoreni jedno za drugo", rekla je ona. "Tada sam stavila povodac oko njegovog vrata i rekla mu 'Trebalo mi je ovoliko dugo da te osvojim, tako da mi sada nećes pobeći!'"
Više od 100 zvanica prisustvovalo je ovom bizarnom venčanju u engleskom gradu Vejkfild, a svadbeni sanduk je nakon veselja pretvoren u kafeni stočić koji se nalazi u njihovoj dnevnoj sobi.
(Blic)
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Sve je za ljude pa i takve bizarne stvari ali, mislim da deluje malo uvrnuto
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
mikele90 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Mar 2008 Poruke: 52

|
|
|
to treba poslati na streljanje
|
|
|
| |
|
 |
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

|
|
|
Mikele, nije to za metak, to je da se nabije na kolac!
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
originalno, nema sta
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
majski cvet Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2007 Poruke: 18

|
|
Svasta.....sta je ljudima???
|
_________________ makki |
|
| |
|
 |
MalaSofija Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Sep 2007 Poruke: 1

|
|
|
Bolesni Englezi , mi smo za njih EVROPA
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|