:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Srbiju će na Pesmi Evrovizije u Beogradu u maju predstavljati Jelena Tomašević sa pesmom „Oro”, odlučio je žiri, ali i glasovi publike. Širokim, iskrenim osmehom, zavodljivom crvenom haljinom i fantastičnim glasovnim mogućnostima, šarmantna Kragujevčanka osvojila je srce publike, ali i žirija. Za Jelenu (24) pobeda na Beoviziji nije novo iskustvo, već je pobedila 2004. sa pesmom „Jutro”, ali je na spojenom izboru Srbije i Crne Gore izgubila od grupe No Name. Može se reći da za nju važi pravilo „treća sreća”, jer je ovo treći put da učestvuje na Beoviziji. „Hvala svim divnim ljudima oko mene, kao i publici koja mi je omogućila pobedu”, rekla je predstavnica Srbije na predstojećem Eurosongu. Pre proglašenja, prošlogodišnja pobednica prestižnog takmičenja Marija Šerifović poželela je svom nasledniku da časno brani ono što je ona stvorila prethodne godine.
„Trudiću se da ispunim vaša očekivanja, i daću sve od sebe da Eurosong ostane u Beogradu. To jeste teško, ali nije nemoguće. Nećemo se obrukati! Pesmu verovatno neću pevati na engleskom, jer bolje zvuči na srpskom. Međutim, to je svojevrsna uspavanka, koja je jasna na svakom jeziku sveta”, rekla je Jelena novinarima.
Njena pesma „Oro”, autorsko delo pop velikana Željka Joksimovića, takođe pobednika Beovizije 2005. godine, osvojila je čak 8.563 glasa publike, i maksimalnih 12 bodova žirija. Drugo mesto zauzeli su Aleksa Jelić i Ana Štajdohar („Beli jablan”), sa skoro pet hiljada poena manje!
Trećeplasirana bila je pesma „Zavet” grupe Beauty Queens – svojevrsna „produžena ruka” pesme „Molitva” – koju potpisuje Vladimir Graić, a izvodi pet devojaka koje su Mariju prošle godine pratile u Helsinkiju.
Jelenina pobeda usledila je nakon prilično razvučenog finala, u kojem je svakome ko je „mrdnuo” na muzičkoj sceni u protekloj godini, dodeljena neka nagrada. Po reakcijama publike, ali i novinara u pres centru, mlaki nastupi voditeljskih parova samo su odmogli celokupnom utisku.
A šta predstavnicu Srbije očekuje pre majskog nastupa u Areni?
„Tek sada me je ´strefila´ pobeda”, priznala je Jelena novinarima kroz smeh.
„Već imam zakazan jutarnji program za sutra, a promotivne aktivnosti oko pesme me tek čekaju. Imaću veoma mnogo obaveza”, rekla je pevačica, pomalo zbunjena sevanjem bliceva iz obruča novinara koji se sužavao oko nje.
(Mondo)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
majski cvet Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2007 Poruke: 18

|
|
wooooowww!!!stvarno nismo mogli ni da predpostavimo da ce pobediti,bilo je ok pesama,ali nije bila toliko jaka konkurencija...
nadam se da ce jelena skinuti onu anakondu od pletenice sa glave kad bude bio eurosong,grozna je(pletenica)!!!
|
_________________ makki |
|
| |
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Pesme na Beoviziji su bile opsta katastrofa...
Meni licno je pesma od Zane bila najbolja
Videcemo kako cemo proci sa Jelenom na Eurosongu...
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
nisam ni gledala beoviziju, evo sad dok kuckam slusam pesmu, nisam bas odusevljena, da kazem wow, ali muzika je simpaticna...reci i ne slusam
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesme... katastrofa. Verovatno je uticala i cinjenica da smo mi domacini i da su neke "vece zvezde" ostavile ovo takmicenje novim mladjim snagama, jesmo mi zemlja cuda, ali tesko da cemo dva godine pobedjivati na Eurosongu Jelena ima odlican glas, ali po meni ovo je samo kopija vec vidjenog i kao neka utesna nagrada za onaj skandal pre par godina. Kao sto vec rekoh, pobedi na Eurosongu se uopste ne nadam, a utesne bodove kao domacini pokupili bi sa bilo kojim pevacem
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
a i zasto bi pobedili? kad bolje razmislim, ovi nasi se ponasaju kao da su ostvarili cilj, sto i jesu, pobedili su jednom u ovakvom takmicenju, doveli Evropu kod nas....sta se ocekuje dalje?
niko do sad nije osvojio titulu dvaput zaredom
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
a kakva je ona sto pevaju duet neki Aleksa i ne znam ko jos?
kazu da su imali odlican scenski nastup
a beauty queen?
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Beauty Queens su tu pesmu izvele vec na nekoliko festivala, tako da po meni ta pesma i nije trebala ici na Beoviziju, pesma nije nista posebno, a od Alekse Jelica i Ane Stajdohar meni licno se ne svidja
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: |
niko do sad nije osvojio titulu dvaput zaredom |
Gresis. Mislim da su Irci (ili Islandjani) osvajali evroviziju 3 puta za redom.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
jel?
e onda ajde da navijamo
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|