:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Angažman popularnog pevača Željka Joksimovića kao voditelja „Evrovizije” (20-24. maj, „Arena”) dovedeno je u pitanje. Pošto je njegova pesma „Oro” u izvođenju Jelene Tomašević, izabrana da predstavlja Srbiju na „Evroviziji”, nadležni iz referentne grupe bi njegovu ulogu voditelja mogli da ocene kao svojevrsni sukob interesa. Početkom sledeće nedelje u Beograd dolaze šefovi delegacija svih zemalja koje će učestvovati na ovogodišnjem takmičenju „Pesma Evrovizije” i tada će se definitivno znati da li će Željko biti partner voditeljki Jovani Janković. Za sada niko od nadležnih ne razmišlja o zameni za Joksimovića. „Za nas je Željko voditelj i pregovaramo sa funkcionerima Evrope da tako i ostane. Što se mene tiče, mi imamo voditelja, a bilo bi neugodno da neko proceni da je to sukob interesa, jer nema načina da on kao voditelj utiče na glasanje i biranje pobednika ´Evrovizije´”, kaže Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a, za „Blic”.
Reditelj Darko Kamarit iz organizacionog tima objašnjava da će u ponedeljak definitivno biti potvrđeno da li će se menjati voditeljski par.
„U ponedeljak imamo sastanak sa referentnom grupom u Beogradu i tada ćemo videti da li oni imaju zamerke na to što Željkova pesma učestvuje na takmičenju i da on istovremeno bude voditelj te manifestacije. Nigde u statutu, koji smo dobro pročešljali, ne piše da je to zabranjeno, ali postoji mogućnost da će nam uputiti zamerku. Ipak se oni pitaju, i mi ćemo uvažiti njihovo mišljenje. Željko se nije povukao niti smo mi sa RTS-a odlučili da on ne bude voditelj, nego prosto čekamo šta će da kažu nadležni iz Evropske broudkasting unije”, priča Kamarit i dodaje da će u utorak šefovima stranih delegacija morati da se predstavi i voditeljski par koji će voditi žrebanje za raspored nastupa zemalja u polufinalnim grupama. Duška Vučinić-Lučić, portparol takmičenja „Pesma Evrovizije”, kaže da su za sada voditelji Željko Joksimović i Jovana Janković i da se oni pripremaju za sve što ih čeka.
„Naš stav je da je Željko Joksimović voditelj ´Evrovizije´ i potrudićemo se da tako i ostane. On se priprema za vođenje žreba u utorak i za sada se sve odvija po planu. Ukoliko bude nekih promena, bićete obavešteni o tome”, kaže Duška Vučinić-Lučić.
Željko: Čekam odluku „Evrovizije”
„Meni niko ništa nije javio, tako da ne znam šta se dešava. Uskoro treba da dođe referentna grupa u Beograd pa ćemo videti šta oni kažu. Ja ne znam da li je to sukob interesa, ali oni će odlučiti. Za sada, meni niko ništa nije javio”, kaže Željko Joksimović. (Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Nista bitno pa imamo puno mladih ljudi koji mogu to da odrade
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|