www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

El CyberNovela Domaci De
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 30, 31, 32  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 37

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 3:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahaha Alex, za sve postoji prvi put Wink Zato sam se ja nasla tu i prilepila ti je Rolling Eyes

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
...niko josh nije imao m*da da mi prilepi pizzu Laughing Laughing Laughing

Shocked Shocked PA ti...ti..imash m*da? Laughing Laughing Laughing No ajde, da ne skrecem previshe, svaka cast, opisala si me za 9+ (ono lepljenje si jedino omashila Laughing )

The tears of a clown make the whole world laugh.

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 37

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i to cemo da sredimo kada odem u NS Wink

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 6:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe Alexe pa valjda te znam Laughing Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
hehe Alexe pa valjda te znam Laughing Laughing Laughing

Toliko dobro? Vaaauu, neki me nisu tako upoznali za dosta duzi period Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm.. pa valjda znas da sam i ja bik Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 44

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Khm Very Happy Molim, chat ostavite za druge prostore, uz podsećanje Wink Hvala Smile

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 15, 2008 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

13 Epizoda

Mayche je jedva pregrmila praznik povodom dana zena, Idealna se zaista snazno borila za tu vocnu salatu i relativno je brzo trcala, Mayche jos uvek ima upalu misica.. U trci za salatom, Mayche je slomila stiklu na cipelicama i ostala je bez 2-3 nokta sto je kod nje izazvalo opstu paniku i napad histerije, sad kako ce da ide na sminanje? Kada je na kraju krajeva uspela da dohvati Idealnu i docepala se Idealnine kose, koju je polu pocupala, zgrabila je ponosno vocnu salatu za koju je smatrala da je njeno vlasnistvo.. Nakon sto je uzela kasiku, shvatila je da ona tu vocnu salatu i ne zeli toliko.. Sve u svemu ona je na dijeti i mora da se cuva do snimanja, da drzi dijetu. Tako da je vocnu salatu prepustila Idealnoj, koja dok se vracala u Haciendu bacila je u prvu kantu za odpatke… Ni njoj vise nije trebala vocna salata.
Mayche je ovo jutro rano ustala i provela u kupatilu sat vremena pokusavajuci da pokrije podocnjake nakon burne nocu. Zajedno sa Dakijem otisla je na snimanje reklame “Ultra mini kupaci kostimi” . Napolju je sijalo pomalo zubato sunce, Mayche nije bila odusevljena idejom da se sad napolju snima reklama ali sponzori su bili vrlo odlucni, ipak je to reklama za kupace kostime kako bi mogli da snimaju reklamu u nekoj prostoriji a i sunce je najbolje osvetljenje za kamere. Mayche je obukla kupaci kostim, zaista se dijeta isplatila posto ovi kupaci kostimi vise su otkrivali nego sto su pokrivali. Neke starije zene su bili strogo protiv ovog kupaceg kostima jer kako kazu ovi kupaci kostimi bi mogli proci cak i na nudistickoj plaza i niko ih ne bi ni primetio koliko su mali..

Mayche je bilo hladno pa dok su fotografi, scenografi i urednici namestali i pripremali okolinu i detalje za fotografisanje dotle je Mayche nosila na sebi svoj pamucni, debeo badelmantil i Dakijevu koznu jaknu preko toga. On je sve vreme stajao uz nju i grejao je svojim telom u zanosnom zagrljaju, trljajuci joj s vremena na vreme ramena. Mayche je vec svega bilo dosta a nije jos ni snimanje pocelo redovno. Zelela je da ode kuci ali posto su joj ponudili dupli honorar nego inace ipak se odlucila da ostane i da iztrpi ovu hladnocu, a kad zavrse onda ce da uzme sa Dakijem jednu vrelu kupku.
“Mmmmmnnn…” - zamisljala je i odma bi joj bilo nekako toplije.
Daki je pogledao onako zamisljenu i sa zatvorenim ocima, nasmesio joj se, poljubio je i protrljao joj ramena.
Sve je bilo spremno za snimanje. Mayche je skinula koznu jaknu i pruzila je Dakiju koji je odmah obukao, napolju je zaista bilo hladnjikavo iako je sijalo sunce i izgledalo je toplije nego sto jeste. Mayche je ostala u badelmantilu. Daki se onako nekako strasno nasmesio, namignuo joj, priblizio se i onako u ljubavnom i vrlo eroticnom zanosu, hitro strgnuo badelmantil sa nje. Dodirnuo joj ramena svojim hladnim rukama, na sta je Mayche pocela da vristi svom snagom.. Kad izdaleka se zacuo glas:
- “Ne brini se lepa moja, ja cu da te spasim!!”

Pojurio je mladic na belom konju, jasuci munjovitom snagom prema njima i drzeci mac cvrsto iznad glave. A za njim je trcao jos jedan mladic koji je vukao za sobom po 2,3 torbe i jednog neposlusnog crnog vranca. Decko na prelepom belom konju je bio Jerko iliti zvani Konjanik koji je lutao po sumama iz grada u grad, iz drzave u drzavu spasavajuci mlade dame i pomagajuci ljudima koji su u nevolji. Iza njega, za oko desetak koraka uvek je zaostajao Aragorn. On je uvek zaostajao za Konjanikom za par koraka, cas je gubio stvari pa se morao vracati, ili zaustavljati i sakupljajuci sto je vec izgubio ili bi njegov crni vranac poceo da strajkuje i stajao u mestu, ili bi krenuo u skroz suprotnom pravcu nego sto je to Aragorn zeleo. Konjanik nikad nije imao takvih problema, on je znao kako da kontrolise svog vranca. Nikada ga nije posmatrao kao zivotinju vec kao prijatelja kojem puno toga duguje, postovao ga je kao i svakog drugog coveka.
Konjanik je pojurio prema Mayche i Daki. Kada se priblizio drskom svog maca je udario Daki u glavu koji je i dalje drzao badelmantil u ruci i Mayche u zagrljaju i onako iznenadjeno i sokirano posmatrao Konjanika. Daki je pao na zemlju onesvescen, a Konjanik je zgrabio Mayche svojom snaznom i jakom rukom, podigao je i stavio ispred sebe u sedlo i odjahao dalje. Cela ekipa urednika, fotografa i scenografa je stajala nemo i ukipljeno posmatrajuci Konjanika kako odlazi sa Mayche. Tek se jedna od curica setila i dotrcala do Dakija da vidi da li sve u redu. Nije mu nista falilo samo se onesvestio od udarca i imao slomljen nos. Za Konjanikom i Mayche je pojurio i Aragorn s svojim vrancem koji je sarao cas levo cas desno:
- “Zemo… Cekajjjj meee!!!” – vikao je Aragorn.

Mayche je bila jos uvek sokirana i nije umela da izusti ni jednu rec. Cak i kada su odjahali u sumu i stali, i dalje je cutala i posmatrala Konjanika, tresuci se s obzirom da je bilo prolece a ona bila u svom mini kupacem kostimu. Konjanik je sisao dole, pomogao je Mayche da sidje. Kada je video u cemu je, zacrveneo se.. Skinuo je svoj prsluk sto je nosio na sebi i ogrnuo Mayche.
- “Nadam se da je sve u redu moja gospo. Samnom ste sigurni i obecavam Vam da cu Vas vratiti svojoj majci sigurnu i bezbednu. Nista se Vi ne brinite dok mene vidite, nece Vas vise ti banditi dirati.” – govorio je ponosno Konjanik.

Mayche nije mogla da dodje do reci jos uvek iz cudjenja.
- “Sva sreca pa sam sa Zemom naisao tuda, ko zna sta bi Vam taj manijak mogao uraditi.. A jos Vam je i odecu strgnuo,pokidao, perverznjak jedan!!”
- “Ali.. ali…” – zbunjeno je mucala Mayche.
- “Zemo bre, vidi ko mi je poskocio na vranca dok sam dolazio vamo” – govorio je Aragorn dok je dolazio sa svojim crnim vrancem ali sedeci iza jedne smedjokose vitke devojke.

Izgleda da je ona uspela da obuzda ovog vranca, posto je u njenim rukama bio itekako poslusan i miran. Bila je to Granger koja je izgledala veoma ljutito.
- “Ti!! Ti!! Sta ti izvodis? Sta mislis da smo u srednjem veku?? Upropastio si nam snimanje a jos si nam i modela ukrao, a da ne kazem sirotom Dakiju sto si slomio nos!!”
- “Snimanju? Kakvo snimanje spominjes dete? Jasno se videlo da je onaj manijak strgnuo odecu sa ove sirote gospe i da je napastvovao. Video sam a i gospa je vrisnula u pomoc. Moja je duznost bila da spasim damu u nevolji”
- “Daki me nije napastvovao…” – napokon je izustila Mayche, koja se cak i ispod ovog krznenog prsluka tresla.

Dok su razjasnili stvari, sunce se sakrilo iza oblaka te su snimanje morali da odloze za neki drugi put. Konjanik i Aragorn su Mayche, Granger i ostalu ekipu otpratili do Haciende Domaci sa obecanjem da ce se iskupiti sto su upropastili snimanje. Obecali su da ce danas oni da pripremaju rucak za citavu Haciendu. Konjanik i Aragorn su izjahali i kasno popodne se vratili. Hacienda Domaci je mirisala nekim cudnim, prijatnim i primamljivim mirisom koji je privlacio clanove, stanare Haciende. Nekako su se svi stvorili u vrtu, vodili su ih mirisi nekog pecenja. Konjanik i Aragorn su pekli iza vrta Haciende brdo divljih svinja koji su ulovili u danasnjem popodnevnom lovu.

Muski deo sveta je bio odusevljen i svi su se okupili oko vatre radujuci se predstojecoj festi. Bojan Kralj i Boky su izneli cak 3-4 gajbe piva da ima lepo da se zalije i pecenje, i da se podmazu kuvarima i njihovim pomocnicima grlo a naravno i posle pecenja dobro dodje pice. Zenski svet je delimicno radoznalo gledalo na sve ovo jer nikada nije okusilo divlju svinju i radoznalost i primamljiv miris ih je vukla ka zadnjem delu vrta, a nekima je to sve bilo odvratno pa su se odlucili da i danas drze dijetu.
Jedino se Tamara pobunila kada je videla sta ovi tu rade. Iako je ovo bilo iza vrta tu je bilo lepe zelene trave koja je tek sad ozivela, te nekog drveca koji je po izgledu poceo da se “gusi” od dima, listovi su poceli da se uvijaju i venu. Tamara je piz*ila, a posto joj je Aragorn bio najblizi pocela je njemu da cita bukvicu. Derala se, i derala i derala a Aragorn nije znao sta da radi, posmatrao je i svakim sekundom udaljavao korak po korak od Tamare koja je kako se on udaljavao, ona priblizavala prema njemu. Preteci mu nekim tankim prutem koji je zgrabila sa strane. Aragorn je pogledao prema Konjaniku koji je smejao na celu situaciju i stegnuo ramenima, uzimajuci jos jedno pivo iz gajbe. Na kraju Aragorn nije mogao vise da izdrzi, osetio je da je sve blizi i blizi zivoj ogradi iza sebe i da mu nema vise spasa od Tamare, te je poceo da bezi. Tamara za njim vicuci:
- “Moja lepa zelena trava!!! Vidi sta si uradio!!! Kako ti samo palo na pamet!! AAAA!!! Pokazacu ja tebi samo kad te stignem!!” – na trenutak je stala, i Aragorn je taman pomislio da je odustala, kada ona skine svoje sandale sa noge i potrca jos brze prema njemu. Aragorn je sad bio u nevolji…

Svima bese cudno gde li je Alexa nestao, a on je na ovakvim festama obicno bio glavni. Obicno su se devojke, zene na njega derale a sada je sve bilo nekako tiho..
Alexa je to vreme provodio sa Andrejicom u gradu, isli su u setnju nekim parkom, cisto da Andrejica ubije vreme dok je cekala da joj stigne neki paket koji su poslali izdaleka a najavili su da bas taj dan mora da dodje da pokupi paket. A sada kada je dosla, paketa jos nema.
- “Za sat vremena” – odgovorili su.

Andrejica je verovala Alexi i bila je potpuno opustena u njegovom drustvu i 100% sigurna da joj se nista lose ne moze desiti dok je on kraj nje, bili su stari poznanici…
Setali su se kraj parka, kraj malenog potocica koji je proticao kroz park kada se najednom okrenula u prici da pogleda gde je Alexa, posto se malo zacutao.. I sve sto je mogla da vidi ispred sebe, bio je neki crni dzak koji joj je neko navukao na glavu, zavezao, prebacio je preko ramena i poneo.. Dzabe se ona i opirala, koprcala, vikala, pomoci joj nije bilo.. Kako se nalazila u mracnom dzaku i koji je bio privezan oko nje, usled manjka kiseonika , onesvestila se.. Probudila se posle nekog vremena u nekom malom tamnom kutku. Nije videla ni prst ispred sebe koliko je mracno bilo. Pokusala je da ustane i srusila je nesto sto se razbilo i osetila je neku vlagu oko nogu.. Napipala je neku uzicu koju je nesigurno povukla. Upalila je svetlo, nalazila se u necijem spajzu, oko nje sve same tegle od kompota, dzemova i povece kolicine rakije lepo flasirane oko nje.. Bilo joj je prohladno, posle nekih sat vremena vrata se otvorise ali samo na sekund kada se usunjao Alexa. Andrejica je skocila Alexu u zagrljaj misleci da je dosao da je spasi, kad je u zagrljaju opipala Alexu u ruci malenu grejalicu, jastuk i cebe.
- “Alexa??? TI??? Zasto???” – upitala je iznenadjeno Andrejica.
- “Obecao sam…” - odgovorio je Alexa uz smesak.
- “Kome si sta obecao?” – upitala je Andrejica ali odgovora nije bilo posto je Alexa ubrzo izasao napolje.

Hoce li se Daki ubrzo oporaviti? Da li ce da oprosti Konjaniku i da prihvati nesporazum koji je nastao?
Hoce li Aragorn da prezivi Tamaru ili ce se sutra pojaviti sa crvenim oziljcima na telu?
Zasto li je Alexa zatvorio Andrejicu u spajz?

Nastavice se

Jerko, Konjanik = Konjanik
Aragorn = --ARAGORN--

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 46

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 15, 2008 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Andrejice, svaka ti čast. Al ispade ja glup, ovo se ne prašta Wink Sve u svemu, dobra prića, bila bi još bolja da ja nisam ispo to što jesam, budala, al neka, ipak nadam se da je sve ovo ipak samo prića Laughing

Sad ozbiljno: sve ovo što si napisala je za veliku pohvalu. Divim se mašti koju imaš i riječitosti. Sad vala i ja jedva čekam idući dio priće, da vidim očul preživjeti ili ču brzo otići u zaborav Wink

Sve pohvale Exclamation

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 15, 2008 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahaha konjanice, pa dobro, hteo si da me spasis...mislio si svasta Smile

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 20, 2008 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam bas nesto bio aktivan u ovoj epizodi Cool

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 46

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 20, 2008 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boky je napisao/la sledeće:
Nisam bas nesto bio aktivan u ovoj epizodi Cool

Zemljače, bolje to nego da ispadneš budala ko ja Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> El CyberNovela Domaci De Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 30, 31, 32  sledeća
Strana 14 od 32

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon