:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Koliko puta vam se desilo da dok jedete kolače "natrčite" na košticu od višnje ili ljusku oraha?
Zna da iznervira zar ne?
Slična, ali malo bolja, stvar se dogodila u Americi izvesnoj Kim Stid. Dok je bezbrižno jela svoju omiljenu vrstu keksa, zagrizla je dijamant.
"U prvom trenutku sam pomislila da sam zagrizla kamen. Toliko sam se iznervirala da nisam u prvi mah ni shvatila da mi je u ustima savršeno oblikovan dijamant", rekla je Kim.
Nažalost, njena priča neće imati srećen kraj, jer upravo ovaj "neobični sastojak" keksa koji je Kim našla, traži jedna poznata kompanija dijamanata.
Iz kompanije "Makviti" koja je proizvela "čarobni keks", zatraženo je da vrati dijamant.
"Hoćemo da otpočnemo istragu o tome kako je dijamant dospeo u kesu naseg proizvoda i naravno šaljemo svoje duboko izvinjenje gospođi Stid", rečeno je u kompaniji.
"Ne treba mi izvinjenje, mislila sam da ću biti bogata, treba mi dijamant!", rekla je a osmehom Kim Stid.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Losa sreca.. Ako je vec htela dijamant, zasto nije cutala o tome...
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Neka joj nadonade uprotivvrednosti,ko nadje njegovo je
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|